Καταγγέλλει “τραμπουκισμούς” του προέδρου του Έβρου Σουφλίου ο Εθνικός

“Τραμπουκισμούς” από τον πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου Ηλία Γκάζο καταγγέλλει με βραδινή ανακοίνωσή του μέσω του facebook ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, προαναγγέλλοντας αναλυτικό δελτίο Τύπου την Δευτέρα, που όπως όλα δείχνουν θα δώσει συνέχεια στο… τρίτο ημίχρονο” του εβρίτικου ντέρμπι που διεξήχθη το μεσημέρι στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ο πρόεδρος του Έβρου στο ημίχρονο “κυνήγησε και τελικά χτύπησε” ποδοσφαιριστή του Εθνικού “με άνανδρο τρόπο”. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε ενώπιον διαιτητών, παρατηρητή και αστυνομίας, που όμως “κανείς τους δεν είδε τίποτα”. Η ανακοίνωση καταλήγει: “Καληνύχτα ποδόσφαιρο”.

Αναλυτικά όσα αναρτήθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στην σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού στο facebook (η φωτογραφία προέρχεται από την σουφλιώτικη ιστοσελίδα thrakiotis.com):

Σημερα η ομαδα του εθνικου εχασε με 2-1,αλλα σιγουρα κερδισε το ποδοσφαιρο….με τις ομορφιες του ημιχρονου,οπου ο προεδρος του εβρου σουφλιου κυνηγησε και χτυπησε τελικα ποδοσφαιριστη της ομαδας μας με ανανδρο τροπο μπροστα στα ματια διαιτητων,παρατηρητη και αστυνομιας(?),αλλα παραδοξως κανεις τους δεν ειδε τιποτα…συγχαρητηρια στα υπολοιπα μελη της διοικησης του εβρου,που συνεχιζουν να ανεχονται τους τραμπουκισμους του “προεδρου” τους…τα υπολοιπα αυριο σε αναλυτικο δελτιο τυπου,καληνυχτα ποδοσφαιρο..

 /></p>
<div class=