Ντοκουμέντο: Έβρισε τα… Θεία ο Μουμίν και έφαγε “καμπάνα” επτά αγωνιστικών

Έχει παρασκήνιο και μάλιστα πολύ έντονο και πολύ δυσάρεστο το θέμα με την βαριά τιμωρία του κομοτηναίου ποδοσφαιριστή της Λαμίας Χουσεΐν Μουμίν, την οποία δεν πήραν χαμπάρι στην Φθιώτιδα με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν το επεισοδιακό ματς με την Καρδίτσα στα χαρτιά λόγω αντικανονικής συμμετοχής του.

 

Με το θέμα ασχολήθηκε το ThrakiSportS ήδη από το πρωί της Παρασκευής, αλλά πλέον αποκτά ιδιαίτερες διαστάσεις, μετά την αποκάλυψη του λόγου της βαρύτατης τιμωρίας του Μουμίν.

Ο θρακιώτης μέσος της ομάδας της Φθιώτιδας δεν είχε αποβληθεί στον προηγηθέντα αγώνα με τον Πιερικό και για αυτό οι παράγοντες της Λαμίας θεώρησαν ότι δεν υπήρχε τιμωρία σε βάρος του, ωστόσο ο ρέφερι Κατσικογιάννης στο φύλλο αγώνα εκείνης της αναμέτρησης είναι… καταπέλτης εναντίον του, γι” αυτό και τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή με επτά αγωνιστικές!

Πιο συγκεκριμένα, ο μουσουλμάνος πρώην παίκτης του Πανθρακικού, του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού εμφανίζεται να έχει βρίσει τον… Χριστό και την Παναγία. Όλα αυτά τα έχει καταγράψει ο διαιτητής με λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τον απείλησε να μην τα καταγράψει γιατί “θα του κάνει μεγάλο κακό”.

Όπως είναι γνωστό, για τις Πειθαρχικές Επιτροπές το φύλλο αγώνος είναι κάτι σαν… Ευαγγέλιο. Αν έχει κάτι καταγραφεί εκεί, ακόμα και αν δεν έχει συμβεί, είναι θέσφατο και η Επιτροπές οφείλουν να δικάσουν και να καταδικάσουν. Αν δεν έχει γραφεί, ακόμα και αν υπάρχουν πλείστες άλλες αποδείξεις, οι Επιτροπές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, το φύλλο αγώνος καίει τον κομοτηναίο ποδοσφαιριστή και αν μη τι άλλο, αν αληθεύουν όσα έχουν καταγραφεί σε αυτό, δεν τον τιμούν, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι προέρχεται από μια ευαίσθητη περιοχή όπου οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι  κάτοικοί της ζουν αρμονικά και στην συντριπτικοί τους πλειοψηφία γνωρίζουν και σέβονται απόλυτα τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου.

Δείτε το ντοκουμέντο των όσων αναγράφονται στο φύλλο αγώνος:

 /></p>
<p> </p>
<p> </p>
<div class=