Σεμινάριο χρονομέτρησης από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

Εγκρίθηκε το αίτημα της Περιφερειακής Επιτροπής Κολλύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την πραγματοποίηση σχολής κριτών – χρονομετρών κολύμβησης στην Ορεστιάδα στις 08/03/15.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο σκοπεύει να εκπαιδεύσει όποιον και όποια ενδιαφέρεται να γίνει επίσημος χρονομέτρης αναγνωρισμένος από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος , αλλά και όσους και όσες θέλουν απλά να ενημερωθούν για τους κανονισμούς και τις αρχές τις αγωνιστικής κολύμβησης. Καλύπτει την τέλεση αγώνων, την διαδικασία χρονομέτρησης κατά τη διάρκεια των αγώνων και τους κανονισμούς ορθής κολύμβησης στα τέσσερα στυλ.

Όποιος και όποια ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το σεμινάριο παρακαλείται να το δηλώσει στη γραμματεία του συλλόγου Νηρέα (Κολυμβητήριο Ορεστιάδας) το αργότερο έως την Παρασκευή 06 Μαρτίου. Το σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στις 10:00π.μ Το σεμινάριο για τα μέλη του Νηρέα κοστίζει 15 ευρώ, ενώ για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους 25 ευρώ.