Η περιπετειώδης σχέση του Πανθρακικού με τους τερματοφύλακές του

Ο Ντάνι Φερνάντες δεν είναι ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας του Πανθρακικού που φεύγει με παράπονα από την ομάδα την τελευταία διετία. Αν και γενικά η ομάδα της Κομοτηνής έχει την φήμη του νοικοκυρεμένου σωματείου που τιμά τα συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές που υπογράφει, είναι αλήθεια ότι ειδικά με τους τερματοφύλακες δείχνει να υπάρχει ένα ζήτημα, καθώς είναι η τρίτη φορά που εκφράζονται παράπονα.

Αυτή ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που η ΠΑΕ Πανθρακικός απάντησε σε προσφυγή πρώην παίκτη της με τόσο σκληρό τρόπο, κάνοντας λόγο για ξενύχτια σε μπαρ και σε μπουζούκια, κατηγορίες που πάντως αντέκρουσε ο Ντάνι Φερνάντες με τις τελευταίες δηλώσεις του και ενώ την προσεχή Δευτέρα έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής η προσφυγή του, με την οποία αξιώνει το ποσό των 62.450 ευρώ και την ελευθερία του.

Όπως διέρρευσε τον περασμένο Νοέμβριο, προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πανθρακικός για 16.750 ευρώ που υποστηρίζει ότι του χρωστιούνται έχει καταθέσει και ο πρώην πορτιέρο της ομάδας και νυν του Απόλλωνα Δημήτρης Κουτσόπουλος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα της Κομοτηνής, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Super League αλλά και την ανάδειξή του ως κορυφαίου στο πρωτάθλημα της Football League πριν δυο χρόνια.

Ο τρίτος τερματοφύλακας που αποχώρησε με παράπονα από τον Πανθρακικό ήταν ο Σπύρος Βρονταράς, το καλοκαίρι του 2013. Ο συγκεκριμένος, που σήμερα αγωνίζεται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, δεν εμφανίστηκε να έχει λαμβάνειν χρωστούμενα, ωστόσο είχε κάνει μια σκληρή δήλωση κατά την αποχώρησή του, όπου έλεγε: “Φευγω απογοητευμενος και πικραμενος. Μετα απο εναμιση μηνα προετοιμασιας κι ενω κοντευουμε μεσα Αυγουστου, μου ανακοινωσαν οτι δεν θα καταθεσουν το συμβολαιο.  Οταν εχεις ζησει τοσα με την ομαδα και τους ξερεις κοντα 9 χρονια ειναι το τελευταιο που περιμενεις. Λυπαμαι πραγματικα που μου δειχνουν με τετοιο τροπο ποιοι πραγματικα ειναι. Καλη επιτυχια στην ομαδα για την οποια οσο κι αν προσπαθουν καποιοι, δεν θα σβησουν ποτε αυτα που νιωθω γι αυτην” .