Photos: Σκοπευτικές επιτυχίες για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε διεθνή αγώνα στα Γιάννενα

Νικηφόρα επέστρεψε η ομάδα των τεσσάρων σκοπευτών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που συμμετείχε στον διεθνή αγώνα L-III turnament “Ελευθέρια 2015” που έγινε στην πόλη των Ιωαννίνων το περασμένο Σαββατοκύρκακο, 21-22 Φεβρουαρίου.

Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με την εξαἰρετη αγωνιστική παρουσία των εβριτών αθλητών βοήθησαν στο να αναδειχθούν στις τρεις πρώτες θέσεις της κάθε κατηγορίας του αγωνίσματος λειόκανου τυφεκίου της IPSC με αξιοπρόσεκτη την πολύ καλή εμφάνιση ενός νέου σκοπευτή, του Βασίλη Βασιλειάδη, που πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας του.

Όλοι οι αθλητές του Εθνικού είχαν να ανταγωνιστούν αθλητές που πρωταγωνιστούν όχι απλά στο Πανελλήνιο αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάνοντας τον αγώνα εξαιρετικά δύσκολο. Αγωνίστηκαν με πάθος δείχνοντας την θέληση που έχουν για διακρίσεις, παρά την έλλειψη σκοπευτηρίου που αντιμετωπίζουν, κάνοντας τις προπονήσεις τους στο στρατιωτικό πεδίο βολής όπου τους έχουν παραχωρηθεί κάποιες μέρες χρήσης.

Στην ανακοίνωσή του ο Εθνικός δεν παραλείπει και την αξιοσημείωτη εμφάνιση του κριτή του συλλόγου Δημήτρη Βλάχου, που απέσπασε κολακευτικά σχόλια για το τρόπο που στάθηκε σαν κριτής σ΄αυτόν τον αγώνα.  Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  OPEN:

1ος  JANKOVIC  IGOR  SER                                                 
2ος  ΜΠΕΧΤΣΟΥΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ)  GRE  
3ος  ΜΑΡΚΟΥΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ(ΜΓΣΕΘΝΙΚΟΣ)  RE
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MODIFIED:  
1ος  RAKETIC  BRANISLAV   SER  
2ος  ΣΙΣΜΑΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΓΣΕΘΝΙΚΟΣ)  GRE    
3ος ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ(ΟΠΦΣ)  GRE      
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STANDARD:
1ος JIANKOVIC GORAN   SER
2ος ΦΙΛΙΠΟΥ ΓΕΩΡΙΟΣ (ΠΗΓΑΣΟΣ) GRE  
3ος ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΠΗΓΑΣΟΣ) GRE  
…………………………………………………………………………………
10ος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ)  GRE
 
 
3
 
 
4
5
el1 2
el2 2