ΕΠΣ Έβρου: Σφοδρή επίθεση Καππαδοκίας στον διαιτητή Σκινδρή: “Ήρθε ντυμένος καρνάβαλος”

Η ομάδα του ΑΟ Καππαδοκών δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπλελλου ΕΠΣ Έβρου καθώς ηττήθηκε από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου στον ημιτελικό του Νοτίου Ομίλου, ωστόσο πολλά ήταν τα παράπονα των γηπεδούχων για τον διαιτητή Σκινδρή και τους βοηθούς του, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ τους αποκάλεσε “καρνάβαλους”με ανακοίνωσή της, το πρωί της Πέμπτης.

 

Ήδη από το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα του ΑΟ Καππαδοκών έδωσε το στίγμα της, αναφέροντας επί λέξει: “Δεν τα κατάφερε σήμερα η ομάδα μας να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου αφού ο διαιτητής σκινδρης έκανε ότι μπορούσε (για μια ακόμη φορά) ώστε να χάσει η ομάδα μας και έστειλε έτσι την Άνθεια στον τελικό, ενώ η συμπεριφορά του σε όλο το παιχνίδι ήταν εντελώς απαράδεκτη. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης…”.

Το πρωί της Πέμπτης ωστόσο ακολούθησε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα της ομάδας στο facebook και αναφέρει τα εξής:

“ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ 25/2/2015. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΔΙΑIΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΧΕΡΑΙΤΗΣΕ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣEI ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕIΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚ’ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑIΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΙΝΔΡΗ-ΔΑΛΑΜΠΟΥΡΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤIΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΔΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ.
ΣΑΝ ΔΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.”

Αξίζει να σημειωθεί, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, ότι η φωτογραφία με τον διαιτητή Σκινδρή είναι από παλιότερο αγώνα και όχι από τον συγκεκριμένο, ούτε οι βοηθοί που εικονίζονται έχουν απαραίτητα σχέση με τον ημιτελικό της Τετάρτης…