Πρωταθλητές Θράκης οι άνδρες του Εθνικού, “σκούπισαν” τους Πετεινούς Κομοτηνής

Πρωταθλητής Θράκης αναδείχθηκε ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης στους άντρες, αφού νίκησε εύκολα με 4-0 τους Πετεινούς Κομοτηνής στο μπαράζ του περιφερειακού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έγινε στην πρωτεύουσα του Έβρου. Έτσι η ομάδα του Εθνικού θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, στα μπαράζ της Θεσσαλονίκης.

 

Με την ομάδα του Εθνικού αγωνίστηκαν οι Ανδρέας Νικολακάκης (αρχηγός), Τσόκανος Ελευθέριος, Ιωάννης Ακούδης, Κιλκισλής Ιωάννης και ο μικρός Ιωάννης Αρσένιος Παπαδόπουλος .

Για να πάει στο μπαράζ η ομάδα του Εθνικού κέρδισε την ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης με 4-2 στον όμιλο του Έβρου στο τελευταίο παιχνίδι (4-0 στο πρώτο παιχνίδι) και τερμάτισε πρώτη και αήττητη. Στην δεύτερη θέση ήταν η ομάδα του Φάρου, στην τρίτη ο ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντα, στην τέταρτη ο Σπάρτακος Ανθείας και ουραγός ο ΑΟ Ορεστιάδας.

Στον όμιλο Ροδόπης – Ξάνθης πρώτοι οι Πετεινοί Κομοτηνής που πέτυχαν από δύο νίκες σε βάρος των άλλων ομάδων και εξασφάλισαν έτσι την πρόκριση στο μπαράζ-τελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος Θράκης, όπου ωστόσο ηττήθηκαν από τον Εθνικό.

Στην φωτογραφία οι πρωταθλητές του Εθνικού Χρήστος Μπανταλίδης, Ανδρέας Νικολακάκης (αρχηγός), Γιάννης – Αρσένιος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Καραφύλλης και Στέφανος Πιπιλικάκης.