Γης μαδιάμ στην Ορεστιάδα! Παραλίγο να έρθουν στα χέρια ο πρόεδρος με παίκτη!!!

Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν στο τέλος του αγώνα της Ορεστιάδας με τον Άρη ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Τσολακίδης με τον λίμπερο της ομάδας Δημήτρη  Κωνσταντινίδη. Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα της Nova και προφανώς ήταν αυτό που σχολίασε με καυστικό τρόπο στις δηλώσεις του ο Κώστας Δεληκώστας μετά το ματς.

 

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μεταδόθηκαν από την εκπομπή της Nova “Στο Φιλέ”, οι δυο άνδρες κοντεύουν να έρθουν στα χέρια, έχουν εντονότατο λεκτικό διαπληκτισμό και μπαίνουν στην μέση ο Πασχάλης Ποτολίδης και άλλοι παίκτες, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Ποτολίδης σχολίασε ότι αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση του ΑΟΟ όλη τη χρονιά, αλλά ο Δεληκώστας είχε δηλώσει: “Μας επηρέασε μία κατάσταση που είναι εσωτερικό θέμα  και θα το λύσουμε. Αυτό που έχω να πω είναι ότι με το όνομα του ΑΟ  Ορεστιάδας και του προπονητή Κώστα Δεληκώστα δεν μπορεί να παίζει κανένας. Αξίζουμε τον σεβασμό όλοι, είναι εσωτερικό το πρόβλημα και θα λυθεί εντός της εβδομάδας”.

Οπως σχολιάστηκε στην εκπομπή, πλέον Ορεστιάδα δεν σημαίνει μόνο “καθήκον, πίστη, όνειρο και απέραντη αγάπη”, όπως αναφέρει το σχετικό πανό, αλλά φέτος σημαίνει και “ατέλειωτες εσωτερικές διαμάχες”, που ευτυχώς δεν δείχνουν να στοιχίζουν τελικά στη νεοφώτιστη ομάδα την κατηγορία…