ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΟ Νεοχωρίου – Ορέστης Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου κατάφερε να προκριθεί ο ΑΟ Νεοχωρίου, που το μεσημέρι στον ημιτελικό της διοργάνωσης (και άτυπο τελικό του βορείου ομίλου) νίκησε τον Ορέστη Ορεστιάδας σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και δύναμη,  στο γήπεδο Νεοχωρίου. Προκρίθηκε  έτσι στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ένωσης Ανθειας – Αρίστεινου από το Νότο.

Ο Ορέστης Ορεστιάδας προηγήθηκε με 0-1 στο 14′ όταν σε πάσα του Παπαθανασίου στον Παπαζήση, αυτός με ωραία κάθετη μπαλια βρήκε τον Μπακιρτζή που στο τετ α τετ με τον Σαμουρίδη δεν αστόχησε και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Α.Ο.Νεοχωρίου αντέδρασε γρήγορα ισοφαρίζοντας με εκτέλεση πέναλτι στο 18΄του Λόλακα, που κέρδισε ο ίδιος σε χέρι του Αρ. Χατζημιχάλη και καταλόγισε ο διαιτητής Σουβαράς.

Το τελικό 2-1 και την πρόκριση για τον τελικό της ΕΠΣ Έβρου έδωσε  στο 51′ πάλι ο Λόλακας με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Κιολέ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Οτέμπερη.

Ο MVP και σκόρερ του παιχνιδιού  Λόλακας πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο και στα δύο στο πρώτο με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο δεύτερο βγάζοντας selfie με παλαίμαχο άσσο της ομάδας!

Παράπονα από τους ανθρώπους του Ορέστη άκουσε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σουβαράς, που είχε ως βοηθούς τους Κεσούδη και Σουμάκα.

Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  (Κυριαλάνης): Σαμουρίδης, Βουζιανάς (94΄Μαλτούδης), Κιτσικούδης, Κατσάνος, Ρουσσίδης Θ. , Κουσουλός, Θεμελής (75΄Γκεργκίδης), Ντάκης (89΄Μελεξετιάν), Λόλακας, Κιολές, Ρουσσίδης Αθ.
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Λυμπερίδης): Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Χατζημιχάλης Κ. (45΄Δήμου), Χατζημιχάλης Αρ., Γιώντης, Αλεξακούδης, Παπαζήσης (74΄Βλασίδης), Μπακιρτζής, Παπαθανασίου, Παγωνίδης (61΄Νένογλου)