Κόπηκαν ξανά στα τεστ και… καρατομήθηκαν Τοπούζης και Κυριαζίδης

Δεν τα κατάφεραν οι Θρακιώτες διαιτητές στα τεστ που έγιναν στην Αθήνα παρουσιία του Χιου Ντάλλας, του Χριστόφορου Ζωγράφου και των άλλων μελών της ΚΕΔ. Συγκεκριμένα δεν τα κατάφεραν στα τέστ ο διαιτητής Super League Γιαννης Τοπούζης της ΕΠΣ Θράκης και ο διαιτητής Football League Γιώργος Κυριαζίδης από την ΕΠΣ Έβρου, ενώ δεν εμφανιστηκε ο βοηθός από τη Ξάνθη Αναστάσιος Χατζημωϋσιάδης.

Όπως αναφέρει ο diaititis.gr, o Γιάννης Τοπούζης προσήλθε στα τέστ στη Νέα Ιωνία, κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και επειδή έχει προβλημα στη μέση του σκέφτεται πλέον την απόσυρση, αν και πρόκειται για ένα νέο ρεφερι με ικανότητες και με ήθος.

Στις  αποτυχίες να περάσουν τα τεστ ήταν και αυτή του διαιτητή Football League Γιώργου Κυριαζίδη της  ΕΠΣ Έβρου, που απέτυχε για δεύτερη φορά και δεν υπολογίζεται άλλο για την φετινή περίοδο. Από τους βοηθούς  δεν εμφανιστηκε μετάξύ άλλων και ο Χατζημωϋσιάδης (Ξάνθης).

Στην  ολη διαδικασία που άρχισε το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα, με συννεφιά και ολοκληρώθηκε κατω από δυνατά βροχή παρουσία του Χιου Ντάλλας, του Χριστόφορου Ζωγράφου και των  αλλων μελών της ΚΕΔ, όπως του Δημήτρη Μπέγκου, Γιώργου Αμυγδαλή, αλλα και των εκπαιδευτων Σωμαρακάκη Γενναιου και του προπονητή Βασιλη Λώλη.