Συγκινητικός αποχαιρετισμός Αραμπατζή με πολλά likes και… ευχές Τσιομλεκίδη!

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Ένα συγκλονιστικό αποχαιρετισμό καρδιάς και ψυχής ανήρτησε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην (πλέον) προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής, που παραιτήθηκε μετά το αποτέλεσμα της Τετάρτης στην Ορεστιάδα και την ήττα με 0-3 από την Δόξα Δράμας. 

Μάλιστα, δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι του νεαρού προπονητή έσπευσαν να κάνουν like και να σχολιάσουν την ανάρτησή του, ανάμεσά τους και ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Βασίλης Τσιομλεκίδης που σημείωσε: “Γι αυτό ξεχωρίζεις φίλε γιατι ξέρεις να αναγνωρίζεις… Σου εύχομαι οτι καλύτερο απο δω και πέρα…”.

Επίσης, την ανάρτηση αποχαιρετισμό του Αραμπατζή κοινοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο πρόεδρος της ομάδας του Σουφλίου Ηλίας Γάζος, καθώς και ο ίδιος ο σύλλογος από την σελίδα του, δείχνοντας με τον τρόπο τις άριστες σχέσεις που διατηρεί ο πρώην προπονητής με την διοίκηση της ομάδας, την οποία υπηρέτησε ως παίκτης αρχικά και προπονητής τον τελευταίο χρόνο επί περίπου έξι χρόνια.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αραμπατζή έχει ως εξής:

“Εκλεισε σήμερα στην πράξη η μεγαλύτερη σελίδα της αθλητικής μου ζωής. Μιας ζωής που σε καμιά περίπτωση όταν ξεκίνησε πριν 6 χρόνια δεν φανταζόμουν οτι θα εξελιχθεί σε πάθος, αναγνώριση, σεβασμό και αγάπη. Και λεω στην πράξη γιατί η καρδιά και η ψυχή μου θα είναι πάντα εκεί… εκεί που ειναι το “σπίτι” μου. Ευχαριστώ για όλα ΣΟΥΦΛΙ και για άλλη μια φορά στις δυσκολίες ας απαντήσουμε με άλλες… κι άλλες… κι άλλες επιτυχίες. Εις το επανιδείν!!!

ΕΒΡΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΒΡΟΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ”