Κέρδισε το φλουρί της πίτας του Άρη ο Γιάννης Φυσέκης! Μια χρυσή λίρα το έπαθλο!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο νεομεταγραφέντας από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Φυσέκης, κέρδισε το φλουρί, το οποίο ήταν στην ουσία μία χρυσή λίρα αξίας περίπου 300 ευρώ! Έτσι, ένας… νέος ήταν ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς, στην κοπή της βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη που έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο «τυχερός» παίκτης του Άρη έκανε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για το πως νιώθει που αγωνίζεται στον Άρη, ενώ επανέλαβε τον μεγάλο φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο.  Έχοντας στραμμένη την προσοχή πάνω του λοιπόν ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» ανέφερε αρχικά: «Στόχος είναι να βγει η ομάδα. Αυτό κοιτάμε και προσπαθούμε όλοι μας. Όλα τα άλλα είναι πολύ ευχάριστα βέβαια. αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από τη στιγμή που θα υπάρξει ομαδική επιτυχία τότε θα πετύχουμε όλοι μας».

Σχετικά με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη σημείωσε: «Νιώθω πολύ καλά. Από την κεφαλή μέχρι και τους φροντιστές, καθώς και τα παιδιά στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται μεταξύ μας. Αυτή είναι η βάση για να πετύχουμε». Κληθείς τέλος να σχολιάσει την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: «Δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε τον οποιοδήποτε βαθμό. Έμειναν δώδεκα παιχνίδια, δώδεκα τελικοί. Έτσι το βλέπουμε. Σαν να παίζουμε κάθε φορά το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς».