Παραιτήθηκε ο Γιώργος Αραμπατζής από τον πάγκο του Έβρου Σουφλίου

Παρελθόν από το τιμόνι της ομάδας του Έβρου Σουφλίου θα αποτελέσει κατά τα φαινόμενα ο νεαρός τεχνικός της ομάδας Γιώργος Αραμπατζής, αφού υπέβαλλε την παραίτηση του μετά τη βαριά ήττα από τη Δόξα Δράμας στην Ορεστιάδα.

Συμφώνα με πληροφορίες ο Αραμπατζής έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης του Έβρου Σουφλίου, εκτιμώντας ότι με τον τρόπο αυτό ίσως να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μετα τις δυο εντός έδρας ήττες από Αρναία και Δόξα Δράμας.

Η παραίτηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε δεκτή από την διοίκηση, η οποία τον είχε στηρίξει και το καλοκαίρι που απαιτήθηκε προσωρινά η κατοχή διπλώματος UEFA A για τους τεχνικούς της Γ’ Εθνικής αλλά και όταν τιμωρήθηκε με δίμηνο αποκλεισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάθεται για πολλούς αγώνες στον πάγκο της ομάδας και να βλέπει τα ματς από την εξέδρα.

Πλέον, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική συγκυρία, η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου καλείται να αναζητήσει άμεσα τον νέο προπονητή που θα βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, με τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά καθώς η επόμενη αγωνιστική έρχεται το Σάββατο…