Γ΄ Εθνική: Όσα έγιναν στην βαριά ήττα του Έβρου Σουφλίου από την Δόξα Δράμας στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Σπουδαία νίκη πανηγύρισε στην Ορεστιάδα η Δόξα Δράμας, καθώς επιβλήθηκε του Έβρου Σουφλίου με 3-0, με την ομάδα του Έβρου να βλέπει την διαφορά από την ζώνη της παραμονής να μειώνεται επικίνδυνα.

Οι «μαυραετοί» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα  και μοιραία έφτασαν στην νίκη, εκμεταλλευόμενοι της ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, φτάνοντας με αυτό το τρίποντο στους 30 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Έβρο που έμεινε στους 22 βαθμούς. Παράλληλα, η Δόξα πήρε εκδίκηση για την βαριά ήττα της με το ίδιο σκορ από τον Έβρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο 18’ ο Ξανθιώτης αμυντικός της Δόξας Λάζαρος Χαριτωνίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κανετίδη και αφού η μπάλα χτύπησε από την εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού, πέτυχε το 0-1. Ακολούθησε μια σειρά απόχαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 83’ο Δούμπλατζης με ατομική ενέργεια πλάσαρε σωστά τον Βογιατζή για το 0-2, ενώ στο 88’ ο Κανετίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 0-3.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Βογιατζής, Λαμπερνάκης, Μπάμνιος (82’ Φέτσης), Λίτσιος, Κίτσος, Γαβανάς (68’ Δραγανίδης), Μάτεφ, Ευφραιμίδης, Αμέτ Ερκάν, Σκερλετίδης, Τοπούζης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Καράδαης, Γεωργιάδης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Γελαδάρης, Ντουτσαρίδης, Λάσπατζης, Κανετίδης, Πετρόπουλος (64’ Κυριακίδης), Παπαβασιλείου (75’ Δούμπλατζης), Μουδούρογλου.