Έβαλαν τον ίδιο διαιτητή την ίδια ώρα και στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα

Όποιος αναζητήσει τους ορισμούς των διαιτητών για σήμερα Τετάρτη στους αγώνες βόλεϊ που έχουν προγραμματιστεί στην Θράκη, διαπιστώνουν ότι ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης έχει οριστεί να διευθύνει δυο παιχνίδια την ίδια ώρα σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων: Το ντέρμπι της Α2 Ανδρών ΓΕΑ-Νίκη Αιγινίου στο κλειστό της Αλεξανσρούπολης και το ματς του κυπέλλου ΑΟΟ-Ολυμπιακός στην Ορεστιάδα.

Πώς θα γίνει να βρεθεί ο ίδιος άνθρωπος και να διευθύνει δυο διαφορετικούς αγώνες σε δυο διαφορετικά γήπεδα την ίδια ώρα; Δεν γίνεται! Για αυτό και υπήρξε αλλαγή την τελευταία στιγμή αλλα προφανώς δεν πρόλαβε να περάσει στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το άτυπο.

Συγκεκριμένα, ο Ιωαννίδης μαζί με τον Στάικο πράγματι επρόκειτο να διευθύνουν το ματς ΓΕΑ – Αιγίνιο στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Από την στιγμή όμως που ορίστηκε να πάει στο “Νίκος Σαμαράς” για το ΑΟΟ-Ολυμπιακός ως πρώτος διαιτητής με δεύτερο τον Τζεπκινλή, υπήρξε αλλαγή στο ντουέτο της Αλεξανδρούπολης.

Έτσι το ντέρμπι ανάμεσα σε ΓΕΑ και Νίκη Αιγινίου θα διευθύνει τελικά ο Στάικος, που είχε οριστεί αρχικά ως δεύτερος και πλέον αναβαθμίζεται, ενώ ως δεύτερος ορίστηκε ο Παπαχρήστος – έστω και αν αυτό δεν αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ με τους σχετικούς ορισμούς.