“Μάγεψε” τους coaches στο “The Voice 2” ο Σταύρος από την Ορεστιάδα (+video)

Αποφάσισε να ερμηνεύσει το τραγούδι “Ο μοναχογιός ο Κωνσταντής” του Ζαχαρία Καρούνη και για να κάνει τους coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν την καρέκλα τους στις blind auditions του “The Voice 2”. Ο22χρονος Σταύρος Χαλαμπάλιας με καταγωγή από την Ορεστιάδα τα πήγε περίφημα και κατάφερε να “μαγέψει” με τη φωνή του και τους τέσσεριw coaches αλλά και το κοινό.

Ο Σταύρος κατάγεται από την Ορεστιάδα και ζει στο Ηράκλειο. Σπουδάζει στο πρόγραμμα Εκκλησιαστικής και Ψαλτικής τέχνης στην ανώτατη εκκλησιαστική σχολή της Κρήτης. Έχει δίπλωμα μουσικοδιδάσκαλου στη Βυζαντινή μουσικήκαι έχει φτάσει μέχρι την 3η αρμονία. Παίζει ούτι και λαούτο και μόλις ξεκίνησε φωνητική για να μπορέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του και σε άλλα είδη μουσικής.

Πρώτη γύρισε η Μελίνα Ασλανίδου, στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος και ηΔέσποινα Βανδή ενώ τελευταίος, λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το τραγούδι, γύρισε την καρέκλα του και ο Μιχάλης Κουινέλης.

Οι τέσσερις coaches διεκδίκησαν το Σταύρο για να τον βάλουν στην ομάδα τους. Τελικά ο ίδιος επέλεξε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

 Δείτε την εμφάνιση του Σταύρου Χαλαμπάλια.

 

Πηγή:  http://www.e-evros.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/W_7Qhe_IbyE” frameborder=”0″ allowfullscreen]