ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην επτάρα του Νεοχωρίου επί του Ατρόμητου Ασπρονερίου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας 

– Σε ένα αγώνα που δεν επιδέχεται κριτική ο ΑΟ Νεοχωρίου συνφιλοδώρισε με επτά τέρματα τον νεανικό στην σύνθεση του Ατρόμητο Ασπρονερίου που αποτελεί σάκο του μποξ για τις περισσότερες ομάδες στον Βόρειο ομιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

 

Η ομάδα του Α.Ο.Νεοχωρίου μπήκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα δυνατά στο παιχνίδι και στο 26΄ήδη είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη (4-0) παρά τις πολλές αλλαγές με τις οποίες παρέταξε την ομάδα του ο Κυριαλάνης για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, λόγω του επιπέδου του αντιπάλου του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Νεοχωρίου έκανε και άλλες αλλαγές και κατέβασε τον ρυθμό του με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να κάνει κάποιες ευκαιρίες και να καταφέρει να σημειώσει και το γκολ της τιμής με πέναλτι.

Τα γκολ για τον ΑΟ Νεοχωρίου πέτυχαν ο Κιτσικούδης στο 5′ και στο 26′, ο Γκεργκίδης στο 73′ και στο 80′ ο Μαλτούδης στο 12′, ο Αθ. Ρουσσίδης στο 23′, ο Μελετιάν στο 76′ και για τον Ατρόμητο Ασπρονερίου μέιωσε προσωρινα με πέναλτι στο 72′ ο Φουτσιτζούδης.  

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Κυριαλάνης): Σαμουρίδης, Μαλτούδης, Κιτσικούδης, Καδόπουλος, Κατήρης, Κουσουλό (58΄Γκεργκίδης), Ντάκης, Νικολαΐδης, Ρουσσίδης Θ. (53΄Μελεξετιάν), Κιολές (40΄Δημητριάδης), Ρουσσίδης Αθ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ (Δελημπέης): Παπαδάκης, Παπαδούδης Δ., Κυπαρρίσούδης, Παπαδούδης Χρ., Πατσιώρας, Παρασχούδης, Τασιούδης (45΄Μπιμπούδης), Μαργαριτούδης, Καραμανλής, Φωτσιτζούδης, Σαρακινούδης