Ενός λεπτού σιγή στο “Φώτης Κοσμάς” πριν το Εθνικός – Βυζάντιο στη μνήμη Μαραγκόζη

Ενός λεπτού σιγή αιτήθηκε να κρατηθεί με την έναρξη της αναμέτρησης του Εθνικού με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αιτία η απώλεια του Στέφανου Μαραγκόζη, ο οποίος έφυγε αθόρυβα από την ζωή στις αρχές Ιανουαρίου και είχε διατελέσει επί τρεις δεκαετίες μέλος του ΔΣ αλλά και έφορος ποδοσφαίρου της ομάδας.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες, αναφέρεται ότι “ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης οφείλει να ευχαριστήσει την οικογένειά του για την τεράστια προσφορά του στο Σύλλογο έστω και ετεροχρονισμένα. Ως ελάχιστο φόρο τιμής η Διοίκηση του Εθνικού θα μεριμνήσει για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2015 απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος”.

Η ίδια ανακοίνωση, αναφέρει: “Σε αντιδιαστολή με την έντονη και δυναμική παρουσία και βοήθειά του στην ομάδα, έφυγε αθόρυβα από τη ζωή στις αρχές Ιανουαρίου ο εργολάβος Στέφανος Μαραγκόζης. Επί τρεις δεκαετίες διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Εθνικού αλλά και Έφορος Ποδοσφαίρου. Ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα η οποία κυριολεκτικά αποτέλεσε την δεύτερη οικογένεια του, τόσο ουσιαστικά όσο και ηθικά”.

Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει μνεία και στην άλλη, πιο πρόσφατη απώλεια, της οικογένειας του Εθνικού. “Έφυγε από τη ζωή μία ακόμη αξιαγάπητη μορφή στις τάξεις της ομάδας μας ο φίλαθλος του Εθνικού, κατά κόσμον “Τζιλάριας”, Στέλλιος Καραγιαννίδης, ο οποίος παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν έδινε το παρών στις κερκίδες μέχρι πρόσφατα. Η Διοίκηση του Εθνικού εύχεται στην οικογένειά του καλό Παράδεισο”.