Απίστευτο(ι)! Βράβευσαν δεύτερη φορά για τον ίδιο λόγο τον Νικολά Μιγιαήλοβιτς!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Είναι από τα… άγραφα. Ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς, ο παίκτης που αναδείχθηκε κορυφαίος της περσινής χρονιάς στην Volley League και έλαβε το βραβείο Novasports για την απόδοσή του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, το βράδυ της Παρασκευής το… ξαναέλαβε. 

 

Όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ η ίδια η Volley League, “με την ευκαιρία της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς έδρεψε τους καρπούς της εντυπωσιακής παρουσίας του την σεζόν 2013-14 με τη φανέλά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Με την ευκαιρία και της τηλεοπτικής μετάδοσης από το Novasports-4 έγινε η απονομή του επάθλου Novasports για τη σεζόν 2013-14. Την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και εκπρόσωπος του Φοίνικα στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Γιώργος Λεονταρίτης”.

Πέρα από το ηθικό της υπόθεσης, ότι ο Μιγιαήλοβιτς κέρδισε αυτό το βραβείο με την ομάδα του Εθνικού και είναι τουλάχιστον άκομψο να εμφανίζονται οι άνθρωποι της Σύρου και να του δίνουν ένα βραβείο που δεν κέρδισε με την ομάδα τους στο πρώτο ουσιαστικά εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε η ομάδα από τότε που επέστρεψε ο Νικολά στην ομάδα, γεννάται και ένα άλλο (πρακτικό) ζήτημα. Αν θυμόμαστε καλά, που θυμόμαστε πολύ καλά, ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς βραβεύθηκε πριν από μερικούς μήνες για αυτήν του την επιτυχία.

Η Nova διοργάνωσε ολόκληρη εκδήλωση στις αρχές Δεκέμβρη για να δώσει τα βραβεία Novasports. Ο ίδιος ο Μιγιαήλοβιτς απουσίαζε από την εκδήλωση, αφού βρισκόταν στην Σερβία, αλλά είχε κατέβει τότε από την Αλεξανδρούπολη για να παραλάβει το βραβείο του ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Εθνικού Νίκος Νεγιάννης. Απονομή έγινε κανονικά, με όλες τις τιμές. Μάλιστα, ο Νικολά είχε μιλήσει μέσω skype και είχε πει επί λέξη: «Είναι ένα σημαντικό βραβείο για μένα και μου δίνει μεγάλο κίνητρο, γιατί έρχεται σε μια στιγμή που έχω έναν σοβαρό τραυματισμό. Επίσης μου θυμίζει τι κάναμε πέρσι στην Αλεξανδρούπολη. Αφιερώνω το βραβείο του συμπαίκτες μου, τον κόσμο και του ανθρώπους του Εθνικό. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πάρει αυτό το έπαθλο».

Ενώ λοιπόν έγινε κανονικά η απονομή – και μάλιστα ανέλαβε η Nova να αποστείλει το βραβείο στον Μιγιαήλοβιτς, εντελώς ξαφνικά είδαμε να… ξαναγίνεται απονομή. Χωρίς φυσικά να συνοδεύεται από τις ίδιες δηλώσεις. Προφανέστατα η δεύτερη απονομή για το ίδιο ακριβώς βραβείο έγινε για λόγους τηλεοπτικούς και για να μπορέσει ο Φοίνικας Σύρου να κοινοποιήσει επικοινωνιακά την μεταγραφή που έκανε με την απόκτηση του Σέρβου παίκτη. Αλλά όποιον και αν ρωτήσεις, να τον βραβεύουν με το ίδιο βραβείο δύο φορές, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Αξίζει πραγματικά να μπει στο ρεκόρ Γκίνες. Εκτός και αν από την ΕΣΑΠ και τη Nova έχουν σκοπό να μας εκπλήξουν και πάλι, ξαναδίνοντάς του το βραβείο που κατέκτησε πέρυσι, για παράδειγμα σε μερικές εβδομάδες όταν ο Νικολά θα ανέβει με τον Φοίνικα για να παίξει (τελευταία αγωνιστική) με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη (μια ιδέα ρίχνουμε, αφού πλέον τα έχουμε δει όλα…). 

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΓΙΑΗΛΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟ “ΕΠΑΘΛΟ NOVASPORTS” ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2013-2014