Εγχειρίστηκε στην Θεσσαλονίκη ο Χατζημεστής! Στο πλευρό του όλη η Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

– Δύσκολη η σημερινή μέρα για τον ιστορικό πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή που αργά το βράδυ ένιωσε αδιαθεσία και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, και από εκεί συνοδευόμενος από την οικογένεια του και τον ιατρό Φώτη Κωδωνά στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Εκεί ο Μπάμπης Χατζημεστής υπεβλήθη σε εγχείριση «μπαλονάκι», και μάλιστα διπλή, μια  και είχαν κλείσει δύο αρτηρίες του, και προς ανακούφιση όλων όλα πήγαν θετικά και τον κ. Χατζημεστή να είναι πλέον καλύτερα, να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και μάλιστα αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να επιστρέψει στην Ξάνθη.

Από το πρωί με την είδηση του προβλήματος υγείας του Μπάμπη Χατζημεστή να γίνεται γνωστή, έσπασαν κυριολεκτικά τα τηλέφωνα από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μη, με τον ενδιαφέρον και την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του ιδιοκτήτη του Ορφέα να είναι έκδηλη. Μάλιστα πολλά σωματεία και άνθρωποι του ποδοσφαίρου έσπευσαν με ανακοινώσεις και αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σταθούν στο πλευρό του Μπάμπη Χατζημεστή και της οικογένειας του, ευχόμενοι στον πρόεδρο του Ορφέα περαστικά και σύντομα να είναι γερός και δυνατός με το χαμόγελο στα χείλη.

Πάντως κακά τα ψέματα μετά από αυτό το επεισόδιο με την καρδιά του δεδομένα ο Μπάμπης Χατζημεστής θα πρέπει να… χαμηλώσει τους τόνους της καθημερινότητας του και να στεναχωριέται λιγότερο για πράγματα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, μια και υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή από την μπάλα, αλλά άντε να το πεις αυτό σε έναν άνθρωπο που η μπάλα και ο αγαπημένος του Ορφέας είναι μέρος της ζωής του. Περαστικά κυρ Μπάμπη…