Όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Tύπου στη Μυτιλήνη Λουτσέσκου και Βλάχος

Απογοητευμένος παρα την καλή εμφάνιση, πως η Skoda Ξάνθη άξιζε τη νίκη κόντρα στην Καλλονή στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Μυτιλήνη. Από την άλλη ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Καλλονής στάθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως έγινε ένα καλό ματς και από τις δυο πλευρές και πως η πίεση της Καλλονής στο δεύτερο ημίχρονο οφείλεται στην αλλαγή του αέρα και στάθηκε στα στατιστικά της Ξάνθης στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Θεωρώ ότι στο τέλος του παιχνιδιού, ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλονή μας πίεζε παραπάνω, λόγω αλλαγής ανέμου. Μπορούμε να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα. Στα τελευταία μας εκτός έδρας παιχνίδια, έχουμε χάσει μία φορά».

Ο τεχνικός των Μυτιληνιών Βαγγέλης Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο και αισθάνεται απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 2-1, όμως χαρακτήρισε καλό το βαθμό σε ένα καλό ματς.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Κρίμα που δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα όταν προηγηθήκαμε. Για να είμαστε ρεαλιστές, ο βαθμός ήταν καλός, καθώς θα μπορούσαμε και να χάναμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και στον κόσμο».

[iframe width=”640″ height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/t8KgGvZoBLU” frameborder=”0″ allowfullscreen]