ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο επεισοδιακό παιχνίδι Ορέστη – Νεοχωρίου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Πολύ δύναμη λίγη μπάλα.Σε αυτήν την φράση συνοψίζονται τα όσα έγιναν στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Ορέστη με τον ΑΟ Νεοχωρίου στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να προηγηθούν με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο και με ένα τρίτο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο  κατάφερε να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη σε έναν αγώνα που είχε τρεις κόκκινες κάρτες (δύο για τον Ορέστη και μία για το Νεοχώρι).

 

Η ομάδα της Ορεστιάδας είδε τον Παπαθανασίου να αποβάλλεται στο 47′ και τον Γιώντη στο 57′, αμφότεροι με δεύτερες κίτρινες κάρτες. Για το Νεοχώρι ήταν ο Βουζιανάς, που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, ο οποίος αντίκρισε στο 55′ απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή  Βασιλόπουλου, που είχε ένα πραγματικά δύσκολο  από διαιτητικής άποψης παιχνίδι με τους βοηθούς του Σαββούδη και Δαλαμπούρα, καθώς υπήρχαν πολλές εντάσεις και αψιμαχίες κατά την διάρκεια του αγώνα και άκουσε αρκετά παράπονα και από τις δύο ομάδες. 

Τα γκολ πέτυχαν στο 22΄και στο 70′ ο Δ. Καδόπουλος με ισάριθμα αυτογκόλ (!!!), ενώ στο 32′ ο Παπαθανασίου με πλασέ από κοντά μετά από κάθετη πάσα του Παγωνίδη είχε προσωρινά διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Ορέστη που αν και ολοκλήρωσε με εννιά παίκτες, πήρε ένα εύκολο τρίποντο. Σημάδια κόπωσης παρουσίασε η ομάδα του Κυριαλάνη η οποία είχε και απουσίες λόγω τραυματισμών, όπως επισημαίνει στο εκτενές του ρεπορτάζ το radioevros.gr (όπου μπορείτε να δείτε βίντεο και περισσότερες φωτογραφίες).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Λυμπερίδης): Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος Δ. ,  Χριστοφορίδης , Χατζημιχάλης Αρ. , Γιώντης , Αλεξακούδης , Παπαζήσης (70΄Βλασίδης) , Μπακιρτζής (65΄Χατζημιχάλης Κ.) , Παπαθανασίου , Παγωνίδης (86΄Πετρόπουλος)

Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Κυριαλάνης): Σαμουρίδης , Κατσάνος , Κιτσικούδης , Καδόπουλος Δ. , Ρουσσίδης Θ. , Κουσουλός , Θεμελής , Λόλακας , Γκεργκίδης (Βουζιανάς) , Κιολές (Μαλτούδης) , Ρουσσίδης Αθ.