Δηλώσεις Ριζόπουλου και Βλαχόπουλου μετά την επικράτηση της Ορεστιάδας επί της Λαμίας

Κοντά στην οκτάδα και τα πλέι οφ, μακριά από τον κίνδυνο να δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, έφερε η νίκη επί της Λαμίας, της πρώην ομάδας του, για τον παιχτη του ΑΟ Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλο

Ο ακραίος του Α.Ο.Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος που μέχρι πέρυσι ήταν στη Λαμία είπε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση. Παίξαμε πολύ καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Με αυτό το τρίποντο κάναμε βήμα για είσοδο στην 8αδα που εξ αρχής ήταν ο μεγάλος στόχος. Έρχεται το ματς με τον Παμβοχαϊκό που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε την 8αδα και μετά να προετοιμαστούμε για το κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα περιμέναμε μια καλύτερη κλήρωση αλλά και έτσι θα είναι ευκαιρία για μια γιορτή για την Ορεστιάδα».

Ο πασαδόρος της Λαμίας Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Μας πίεσε αρκετά η Ορεστιάδα αλλά δεν τα καταφέραμε. Η υποδοχή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, το παιχνίδι μας ήταν πολύ προβλέψιμο και δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα μας. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη για μας και θα μπορέσουμε να σώσουμε στην ομάδα. Έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου με τον Πήγασο στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή. Θέλουμε την πρόκριση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» (σ.σ. η Λαμία κέρδισε με 0-3 με σετ, 14-25, 20-25, 16-25).