Ανθούλα: Η (απολυμένη) καθαρίστρια του Βαρουφάκη είναι Κομοτηναία

Αν στο πρώτο πλάνο των ημερών δεσπόζει η μορφή του νέου τσάρου της ελληνικής οικονομίας κ. Γιάννη Βαρουφάκη, ο ίδιος έχει «φροντίσει» να βάλει στο δεύτερο πλάνο και να κάνει «διάσημη», και την καθαρίστρια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Ανθούλα…

 

Ο υπουργός έχει αναφερθεί στην κ. Ανθούλα Τσουβέλα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα των θυμάτων των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα (http://www.iefimerida.gr/news/190590/anthoyla-i-katharistria-toy-varoyfaki-sto-panepistimio-gia-ti-synergasia-toys-den-eimaihttp://www.newsit.gr/ellada/anthoula-gynaika-paradeigma-gia-varoufaki-0702,http://www.kathimerini.gr/802300/article/epikairothta/ellada/h-an8oyla-ka8aristria-toy-ekpa-kai-o-ypoyrgos-oikonomikwn).

Ποια είναι όμως η…πασίγνωστη πια Ανθούλα, μητέρα δύο παιδιών και εσχάτως και γιαγιά ενός εγγονού;

Κομοτηναία στην καταγωγή, γεννημένη στην πόλη που «κοιτά το αύριο πίσ’ απ’ τις γρίλιες», μεγάλωσε στη γειτονιά του Αρμενιού όπου έχει ακόμη συγγενείς και φίλους, και μετά τον γάμο της σε νεαρή ηλικία αναζήτησε το μέλλον της στην πρωτεύουσα.

Γεγονός μάλιστα που φαντάζει σαν…άλλος «οιωνός» των σημερινών εξελίξεων, αποτελεί και το οτι ο πρώην σύζυγός της είναι κοντοχωριανός του…Αλέξη Τσίπρα!

 

Πηγή:  http://inkomotini.gr