LIVE η Β’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Παλαμά και Αργοναύτης – ΓΑΣ Κομοτηνή

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Παλαμά και Αργοναύτης Καλαμαριάς – ΓΑΣ Κομοτηνή για την 16η  αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο μπάσκετ. 

Καλησπέρα. Τρίτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου σήμερα με τις δυο ομάδες της Θράκης, μετά το Ελ Θράκικο της περασμένης εβδομάδας, να δίνουν σημαντικούς αγώνες. Ιδίως η Ασπίδα Ξάνθης, που αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Παλαμά στο Εύμοιρο, ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα παίξει εκτός έδρας με τον Αργοναύτη στην Καλαμαριά.

Ώρα 15:50 Ο αγώνας στο κλειστό γυμναστήριο Ευμοίρου “Χριστίνα Χριστοδούλου” θα ξεκινήσει στις τέσσερις, μια ώρα πριν από τα υπόλοιπα παιχνίδια δηλαδή, για συγκοινωνιακούς λόγους, έπειτα από αίτημα της ομάδας της Καρδίτσας. Για αυτό και το live έχει ανοίξει μια ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Ωρα 15:58  Αντιθέτως, το παιχνίδι του ΓΑΣ Κομοτηνή θα ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής που έχουν για τον βόρειο όμιλο ως εξής: Ευρώπη Πευκοχωρίου – ΧΑΝΘ, Αίας Ευόσμου – Άργος Ορεστικό, Μαχητές Δόξα Πεύκων – Πιερικός Αρχέλαος, Ανατόλια – Προμηθέας Προμηθέας και Στρατώνι – Φοίνικας Λάρισας.

Ωρα 16:05  Το αγώνα Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Παλαμά που ήδη ξεκίνησε διευθύνουν οι Θεοδώρου και Τσιοπάνος με παρατηρητή τον Σαλικίδη. Την αναμέτρηση Αργοναύτης – ΓΑΣ Κομοτηνή που θα ξεκινήσει σε λιγότερο από μια ώρα θα σφυρίξουν οι Δημάδης και Κατρακάρης με παρατηρητή τον Ανδρίτσο.

Ωρα 16:12  Πόντο – πόντο πάει το παιχνίδι μέχρι στιγμής στην Ξάνθη, στο πεντάλεπτο ήταν μπροστά με 10-9

Ωρα 16:21  Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στο Εύμοιρο με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Παλαμά 17-20

Ωρα 16:45  Αυξάνουν την διαφορά οι Τιτάνες Παλαμά στο Εύμοιρο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Παλαμα 26-39.

Ωρα 16:55  Σε λίγο ξεκινούν και οι αγώνες των πέντε, ανάμεσά τους και το Αργοναύτες με τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Θα έχουμε ενημέρωση και για αυτό το ματς.

Ωρα 17:02  Έναρξη αγώνα στην Καλαμαριά.

Ωρα 17:12  Στην Καλαμαριά 6-6 με δυο βολές του Ντίνα

Ώρα 17:23 Ξεφεύγει ο Αργοναύτης με διψήφια διαφορά. 32-21 το σκορ, πέντε λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου.

Ώρα 17:26 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να συνεχίζει να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Παλαμά 50-59.

Ώρα 17:28 Τέλος πρώτης περιόδου στην Καλαμαριά, με τον ΓΑΣ να παλεύει και να βρίσκεται πίσω στο σκορ με τρεις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Αργοναύτης – ΓΑΣ Κομοτηνή 25-22.

Ώρα 17:48 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Καλαμαριά, με τον ΓΑΣ να συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αργοναύτης – ΓΑΣ Κομοτηνή 41-38.

Ώρα 17:56 Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Ασπίδα, που πάλεψε στο τέταρτο δεκάλεπτο και γύρισε το παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Τιτάνες Παλαμά 83-78.

Ώρα 18:08 Μέσα στο παιχνίδι ο ΓΑΣ. 51-45 το σκορ, πέντε λεπτά για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ώρα 18:22 Μεγάλη μάχη στην Καλαμαριά, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με το τέλος του δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Αργοναύτης – ΓΑΣ Κομοτηνή 56-56.

Ώρα 18:45 Δεν άντεξε ο ΓΑΣ και ηττήθηκε τελικά στην Καλαμαριά. Τελικό αποτέλεσμα: Αργοναύτης – ΓΑΣ Κομοτηνή 75-64.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις και των δύο ομάδων της Θράκης.