Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην ευρεία νίκη παραμονής του Έβρου Σουφλίου στα Γιαννιτσά

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μεγάλη και σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-3 πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου, από την ανταγωνίστρια για την παραμονή Αναγέννηση Γιαννιτσών και ξέφυγε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα που προέκυψαν με τις πλημμύρες στο Σουφλί.

Ο Έβρος Σουφλίου, χωρίς να είναι πολύ καλύτερος κόντρα στην ροή του αγώνα και εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντιπαλου και τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν πέτυχε μεγάλη σε έκταση νίκη οδηγούμενος από τον Αμέτ Ερκάν που σκόραρε δυο φορές.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να έχει την κατοχή της μπάλας, άλλα να μην δημιουργεί την μεγάλη φάση για το γκολ, με εξαίρεση αυτή του 31’, όταν ο Καπουσούζης πέρασε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά άργησε να πλασάρει ή να πασάρει στον Καρασαββίδη  που ήταν μόνος χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Νωρίτερα στο 20’ την κεφαλιά του Ερκαν απόκρουσε ο Κατρατσέας σε κόρνερ, ενω το σκορ άνοιξε στην εκπνοή του ημιχρόνου μετά από έξοχη σέντρα του Ερκαν στον νεομεταγραφέντα Σκερλετίδη με κοντινό  σουτ.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση είχε την κατοχή, αλλα το Σουφλί έβαζε τα γκολ. Στο 77’ με πέναλτι που κέρδισε η άλλη μεταγραφή, ο Ματεβ, σε χέρι του Ουζούνη, ο Ερκαν από την άσπρη πέτυχε το 0-2. Στο 84’ σε πάσα του Εμρε στον Ερκαν, αυτός από κοντά πέτυχε το 0-3, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Αγωνίστηκαν όλες οι μεταγραφές του Σουφλίου στην βασική ενδεκάδα, Φέτσης, Γαβανάς, Σκερλετίδης, Ματεβ που είχαν θετική εμφάνιση.

Διαιτητής ο Τζουμελάκης (Σερρών), έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κίορτση, Γαβανά και Καρασαββίδη και κόκκινη στο 77ο λεπτό στον Ουζούνη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σαπουντζής): Κατρατσέας, Μπαμπαλής, Ξανθόπουλος (60’ Χατζηστεφάνου, 78’ Λτ. Κάρτσιος), Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος, Κιόρτσης, Μπάρμπας, Καπουσούζης (71’ Μπίνας), Καρακάσογλου, Καρασαββίδης

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Αραμπατζής): Βογιατζής, Μπάμνιος, Κίτσος, Λίτσιος, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης, Φέτσης (55’ Δραγανίδης), Γαβανάς (85’Ευφραιμίδης), Ερκαν, Σκερλετίδης (70’ Εμρέ), Ματεβ.