Αντί για την Βουλή, πήγε οικογενειακώς στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ο Γιώργος Μανανάς είναι γνωστός στους φιλάθλους από την προ 15ετίας εμπλοκή του ως εφόρου στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, την περίοδο που αγωνιζόταν στην Α1 Κατηγορία. Στους Κομοτηναίους βέβαια, πιο πολύ είναι γνωστός για την πολιτική του δραστηριότητα, ως πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη αλλά και αντιδήμαρχος για αρκετά χρόνια.

Πλέον δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Στις τελευταίες εκλογές, πριν από δύο εβδομάδες, κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής, ήταν μάλιστα πρώτος σε σταυρούς με το ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί καθώς το άλλοτε κόμμα δεν κατάφερε να εκλέξει στις 25 Ιανουαρίου καμία έδρα στην Θράκη.

Έτσι, αντί να βρεθεί το βράδυ της Κυριακής στην Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πήγε στην… Τούμπα. Όχι μόνος του, αλλά οικογενειακώς, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε στο facebook. Είναι άλλωστε γνωστός παοκτζής.

Mάλιστα, με τις αναρτήσεις του κάλεσε τους παίκτες να… κερδίσουν “την ομάδα της παράγκας”, όπως γράφει. Ωστόσο, δεδομένης της τραγικής επετείου των νεκρών της Θύρας 7, επέστησε και την προσοχή στους ομοϊδεάτες του, τονίζοντας πως στις τραγωδίες είμαστε όλοι ίδιοι και οφείλουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να δείξουν ανωτερότητα και να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των παιδιών που τόσο άδικα χάθηκαν πριν από 34 χρόνια στην Θύρα 7 του Σταδίου Καραϊσκάκη…