Photos: Συγκλονιστικές εικόνες (+video) από το πλημμυρισμένο γήπεδο του Σουφλίου

Καλυμμένο από νερά παραμένει για ακόμα μία ημέρα το Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής”, οδηγώντας σε απόγνωση οι παράγοντες του τοπικού Έβρου. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν μπορούν να γίνουν προπονήσεις στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει ταξιδέψει για τα Γιαννιτσά για την αναμέτρηση με την τοπική Αναγέννηση χωρίς ουσιαστικά να έχει κάνει την παραμικρή προπόνηση.

Πιο σημαντική είναι η οικονομική ζημιά. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να σώσουν τα δελτία της ομάδας, τα ρούχα και οτιδήποτε μπορούσε να μετακινηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν καταστραφεί πολλά πράγματα, κυρίως είδη ιματισμού (φόρμες, παπούτσια κλπ) καθώς και έπιπλα, μπάλες που χάθηκαν κλπ.

Πέραν όμως αυτών, γίνεται κάτι περισσότερο από προφανές ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν πρόκειται να μπορέσει να διεξαχθεί σύντομα παιχνίδι. Την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με την Δόξα Δράμας και την άλλη Κυριακή η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αρναίας, αλλά θεωρείται απίθανο να έχει μέχρι τότε το γήπεδο στεγνώσει και να μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι. Υπό αυτές τις συνθήκες και δεδομένου ότι το πρόβλημα είναι πλέον γνωστό, δεν αποκλείεται η ΕΠΟ να απαιτήσει τον ορισμό νέας έδρας για την ομάδα (με πιθανότερο το στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης ή εναλλακτικά το Δημοτικό Γήπεδο Ορεστιάδας).

Κάτι τέτοιο ωστόσο εφόσον απαιτηθεί, εκτός όλων των άλλων, θα στερήσει και έσοδα από την ομάδα του Έβρου Σουφλίου, αφού είναι προφανές ότι θα πάει στον κόσμο λιγότερος κόσμος από ό,τι θα πήγαινε μέσα στο Σουφλί. Εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα θα υπάρξουν από Δευτέρα. Δείτε φωτογραφίες από το πλημμυρισμένο γήπεδο του Σουφλίου και πιο κάτω ένα συγκλονιστικό βίντεο με πλάνα από ψηλά, από το e-evros… 

[iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/K0BE3vJKUm4″ frameborder=”0″ allowfullscreen]