Έπιασε δουλειά ο Πανίδης! Η πρώτη μέρα του νέου προέδρου στην ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την παράταξη του για την μεγάλη νίκη στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στα γραφεία της Ένωσης μαζί με τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ξεκίνησε την δουλειά.

Ο κ. Πανίδης θέλει όσο πιο δυνατό σύντομα να εγκλιματιστεί στον νέο του ρόλο, γνωρίζοντας πως έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ξάνθης, όπου και θα αποφασιστούν οι αρμοδιότητες των μελών του και θα γίνει η κατανομή των αξιωμάτων.

Το  ThrakiSportS βρέθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, καταγράφοντας την πρώτη μέσα του κ. Πανίδη ως νέου προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. «Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, και είμαι και ολίγον… πελαγωμένος, μια και είναι η πρώτη μου μέρα και ψάχνω να βρω άκρες, αλλά σιγά-σιγά θα μπούμε στον ρυθμό, και θα αρχίσουμε την σκληρή δουλειά», ήταν τα πρώτα του λόγια, όταν τον ρωτήσαμε αν έχει συνειδητοποιήσει την επιτυχία του και το νέο του ρόλο.

«Έχουμε μεγάλες ευθύνες αυτή την στιγμή. Αν ήταν αλλιώς το αποτέλεσμα οι ευθύνες μας θα ήταν λιγότερες, αλλά η μεγάλη στήριξη των σωματείων μας γεμίζει ευθύνη την οποία θα κοιτάξουμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι προβλήματα προκύπτουν να τα λύνουμε και να κάνουμε το πρόγραμμα μας όσο το δυνατόν υλοποιήσιμο», σχολίασε, σε ερώτημα για το μεγαλύτερο βάρος που επωμίζεται μετά από αυτήν την μαζική στήριξη των σωματείων, όπως εκφράστηκε μέσα από την κάλπη (όπου έλαβε 35 από τις 48 ψήφους).

Σε ερώτημα του ThrakiSportS για τις άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης, απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας. Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ίση μεταχείριση απέναντι σε όλες τις ομάδες. Επίσης, να υπάρχουν γιατροί σε όλα τα γήπεδα και το βασικότερο, να γίνουμε όλοι μια οικογένεια, όλοι μαζί, παράγοντες, διαιτητές, τα μέλη της ΕΠΣ, προπονητές, αθλητές… Όλοι μαζί να γίνουμε μια οικογένεια και να παλέψουμε σαν μια γροθιά για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης».

Κλείνοντας, του ζητήσαμε να στείλει ένα μήνυμα μέσω του ThrakiSportS ως νέος πρόεδρος της Ένωσης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία για την στήριξη τους, και τους υποσχόμαστε πως ότι αναφέραμε στο πρόγραμμα μας θα το πραγματοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Από την επόμενη κιόλας αγωνιστική περίοδο, μια και η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν είναι στα τελειώματα της, και με την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα έχει γίνει ο προγραμματισμός μας για να υλοποιήσουμε ότι υποσχεθήκαμε».