Έφτασε η ώρα των εκλογών στην ΕΠΣ Ξάνθης! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Έφτασε η ώρα για τα σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπούν στο νέο Δ.Σ.  της Ένωσης και να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα ψέματα τελείωσαν και οι δικαιολογίες παίρνουν τέλος για τις ομάδες που καλούνται να ψηφίσουν με σύνεση και κοινή λογική, τους ανθρώπους που θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια οι «επίλεκτοι» τους που θα κληθούν να δουλέψουν σκληρά για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Φτάνοντας στην κρίσιμη σημερινή ημέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, αυτό που δυστυχώς έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η συνεχή παρουσία υποψηφίων  στα Δικαστήρια και στα γραφείο του εισαγγελέα, εκλογές με πολύ «λάσπη» από ανθρώπους που ξαφνικά αγάπησαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και θυμήθηκαν τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους «ήρωες» προέδρους τους τώρα που έχουμε εκλογές.

Στις 18:00 λοιπόν στο ξενοδοχείο «Νατάσσα» θα πραγματοποοοιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης, με τα παρακάτω θέματα:
1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΝ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ
2. ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΩΝ
3. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
5. ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
6. ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
7. ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
8. ΕΚΘΕΣΗ – ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2015
9. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
10. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ Δ/Σ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Χαρακτηριστικό και δείγμα του κλίματος που επικρατεί στις φετινές εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων η παρουσία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση σαν νομικό σύμβουλο της πλευράς Πανίδη αλλά και η εμπλοκή κάποιων ανθρώπων που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και με τον ίδιο τον Νομό Ξάνθης.

Το ThrakiSportS όλο αυτό το διάστημα έγκυρα και έγκαιρα, πάντα κοντά στο ερασιτεχνικό σας παρουσίασε πρώτο  όλο το παρασκήνιο και στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τις φετινές εκλογές.

Δείτε λοιπόν και θυμηθείτε σημαντικά στοιχεία των σημερινών εκλογών, και όσα πρέπει να ξέρετε:

Όλοι οι υποψήφιοι των φετινών εκλογών

Τα σωματεία που ψηφίζουν

Η γκάφα ολκής και ο μείων ένας υποψήφιος

Παρέλαση στον εισαγγελέα παραμονές των αρχαιρεσιών στην ΕΠΣ Ξάνθης

Στην Ξάνθη ο Γκαγκάτσης ως… αντίπαλος του Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΣ