Έκοψε την βασιλόπιτα του η ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην αίθουσα της εκκλησίας του Ζυγού, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ακαδημίας του Ηρακλή Νέου Ζυγού, με την αίθουσα να γεμίζει μικρά παιδιά της Ακαδημίας και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν οι περισσότερες από τις οικογένειες των παιδιών της ακαδημίας, ενώ το παρών έδωσαν και οι Νίκος Κεχαγιάς και Ευθύμης Μπογιατζίδης, οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της Skoda Ξάνθη και του Ορφέα αντίστοιχα. Επίσης παραβρέθηκαν νεαρός ποδοσφαιριστής της Skoda  Λάζαρος Ορφανίδης ως ένας από τους νέους Ξανθιώτες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, και ο αρχηγός της Κ17 της Skoda Ξάνθη Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ο Δημήτρης Τερζανίδης ως υπεύθυνος της ακαδημίας ευχαρίστησε τα μέλη της ακαδημίας για την ενεργό συμμετοχή και βοήθεια στην ανάπτυξη της, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Κριεζής ως υπεύθυνος της ομάδας του Ηρακλή Ζυγού, και αναφέρθηκε στις ενέργειες που θα γίνουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων και των παιδιών της ακαδημίας,καθώς και για την ενιαία φιλοσοφία που υπάρχει.

Τέλος ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Skoda Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς στο σύντομο χαιρετισμό του παρότρυνε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να κυνηγούν τα όνειρα τους και ευχήθηκε κάποιος από αυτούς να φορέσει την φανέλα της μεγάλης ομάδας όχι μόνο του Ζυγού αλλά και γιατί όχι και της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης την Skoda!

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Λαδάς, Κανσίζογλου και Καμπούρης που κέρδισαν μια δωροεπιταγή από το κατάστημα με  αθλητικά είδη του Μπάμπη Χατζημεστή.