Το pregame του αγώνα Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανιώνιο (17:15, LIVE ThrakiSportS και τηλεοπτικά από το Novasports 6) με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορετικό προσανατολισμό στο πρωτάθλημα.

 

Η Ξάνθη υποδέχεται τον “Ιστορικό” φιλοδοξώντας να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί αποτελεσμάτων. Οι Ξανθιώτες στοχεύουν στην είσοδό τους στην πεντάδα των play off και το παιχνίδι απέναντι στους «κυανέρυθρους» είναι από αυτά που πρέπει να πάρουν αν θέλουν να επιτύχουν τον σκοπό τους. Με 31 βαθμούς, η Skoda ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ στην 6η-7η θέση και θέλει να μείνει κοντά στην πεντάδα.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου προέρχονται από το διπλό πρόκρισης στη Λεωφόρο για το Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού, δίνοντας συνέχεια με νέα επιτυχία στη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό. Μάλιστα «τρέχουν» αήττητο σερί 4 αγώνων, ενώ φέτος στα Πηγάδια μετρούν 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (αυτην από τον Ολυμπιακό).

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος μάχεται για να σώσει την κατηγορία και μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού επιζητεί  τη συνέχεια των επιτυχιών κόντρα στους Θρακιώτες για να κάνει το άλμα προς τα επάνω και προς τη σωτηρία. Κάνει αγώνα για την παραμονή του, με τους 19 βαθμούς να τον φέρνουν στο -2 από τη σωτηρία και τους Λεβαδειακό, Πανθρακικό.

Οι κυανέρυθροι χρωστούν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ωστόσο μετά τη νίκη τους κόντρα στον Πανθρακικό θέλουν να μη φύγουν με άδεια χέρια από τη Θράκη. Μακριά από την Πλατεία ο απολογισμός του Πανιωνίου είναι τραγικός, αφού σε 10 αγώνες έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία, έχοντας 9 ήττες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει προβλήματα απουσιών, ενώ η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά το «διπλό» στη Λιβαδειά. Γι’ αυτό στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η νέα νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Στην αποστολή της ακριτικής ομάδας συμμετέχουν οι: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κλέιτον, Βάλτερ, Καπετάνος, Σολτάνι και Μπέλιτς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά θέλει οι παίκτες του να αγωνιστούν με πάθος, για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στα Πηγάδια. Ο νεοαποκτηθείς Ποζατζίδης δεν βρίσκεται στην αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Σιώπης, Οικονόμου, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Γκέζος, Μασούρας, Μπακασέτας, Γιάννου, Κόρμπος και Καθάριος.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που πανηγύρισαν νίκη κόντρα στους Θρακιώτες. Η Ξάνθη  είναι αήττητη στις τελευταίες 9 συναντήσεις της με τον Πανιώνιο ανεξαρτήτου έδρας, ενώ το «σκορ» στα Πηγάδια, είναι υπέρ της Ξάνθης, αφού μετρά 15 νίκες έναντι 4 των κυανέρυθρων (6 ισοπαλίες).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΜΗΝΑ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΚΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ