Photos: Η κοπή της πίτας των προπονητών Ξάνθης παρουσία Ουζουνίδη και Μπαχαρίδη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Έλενα» η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης, με τιμώμενο πρόσωπο τον Εβρίτη προπονητή του Πανιωνίου και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αλλά και πρώην προπονητή της Ξάνθης Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης από τους ξανθιώτες συναδέλφους του, ενώ επίσης το παρών έδωσαν ο προπονητής της Κ20 του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της Skoda  Νίκος Κεχαγιάς, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ξανθιώτικης ομάδας Περικλής Καλογιάννης, οι προπονητές των Κ17 Κώστας Τερζανίδης και Κ15 Θόδωρος Καραγιαννίδης της Skoda   Ξάνθη, αλλά και πλήθος προπονητών ερασιτεχνικών σωματείων της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και προπονητές σε Ακαδημίες του Νομού.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Σ.Π.Π. Ξάνθης Γιώργος Λάππας, ενώ ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής του Α.ΠΟ.Ξ Σκοντα Μιχάλης Μουξιός που κέρδισε μια δωροεπιταγή από το κατάστημα Intersport. Το ThrakiSportS  ήταν εκεί και μέσα από το παρακάτω φωτορεπορτάζ σας παρουσιάζει στιγμές από την κοπή της πίτας των προπονητών ποδοσφαίρου Ξάνθης.