Μεταγραφή από την Παναχαϊκή στο “παρά πέντε” για τον Έβρο Σουφλίου

 Μια μεγάλη μεταγραφή στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τα δεδομένα της κατηγορίας και αυτά του Έβρου Σουφλίου είναι αυτή του εβρίτη μέσου Βασίλης Σκερλετίδη από την Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια και τη Football League.

O 24χρονος αριστεροπόδαρος μέσος επέστρεψε στον Έβρο Σουφλίου, μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και όταν αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική.

Ο παίκτης με τον πατρινό σύλλογο είχε στη φετινή Football League τρεις συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Ωστόσο τις περισσότερες φορές καθόταν στον πάγκο και έτσι πήρε την ελευθέρας και ήρθε στα πάτρια εδάφη.

Κατά το παρελθόν ο Σκερλετίδης εκτός της Παναχαϊκής και του Εβρου Σουφλίου το 2011 έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορέστη Ορεστιάδας, Οδυσσέα Αναγέννησης, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Τηλυκράτη Λευκάδας και ΑΕ Καραϊσκάκη.

Θυμίζουμε ότι εκτός του Σκερλετίδη το Σουφλί απέκτησε και τους Φέτση από τον Τηλυκράτη, τον Μάτεφ από τη Βουλγαρία, τον Γαβανά από τον Καμπανιακό, ενώ από την ομάδα αποχώρησαν οι Κουρέλλας για τον Αγροτικό Αστέρας και Κέρι για τα Τρίκαλα.