LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Skoda Xanthi Arena ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Πανιώνιο, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στα Πηγάδια και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Η Ξάνθη υποδέχεται τον “Ιστορικό” φιλοδοξώντας να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί αποτελεσμάτων. Οι Ξανθιώτες στοχεύουν στην είσοδό τους στην πεντάδα των play off και το παιχνίδι απέναντι στους «κυανέρυθρους» είναι από αυτά που πρέπει να πάρουν αν θέλουν να επιτύχουν τον σκοπό τους. 

Ωρα 16:28  Με 31 βαθμούς, η Skoda ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ στην 6η-7η θέση και θέλει να μείνει κοντά στην πεντάδα.

Ωρα 16:31 Οι παίκτες του Λουτσέσκου προέρχονται από το διπλό πρόκρισης στη Λεωφόρο για το Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού, δίνοντας συνέχεια με νέα επιτυχία στη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό. Μάλιστα «τρέχουν» αήττητο σερί 4 αγώνων, ενώ φέτος στα Πηγάδια μετρούν 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (αυτην από τον Ολυμπιακό).

Ωρα 16:36 Ο Πανιώνιος μάχεται για να σώσει την κατηγορία και μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού επιζητεί  τη συνέχεια των επιτυχιών κόντρα στους Θρακιώτες για να κάνει το άλμα προς τα επάνω και προς τη σωτηρία. Κάνει αγώνα για την παραμονή του, με τους 19 βαθμούς να τον φέρνουν στο -2 από τη σωτηρία και τους Λεβαδειακό, Πανθρακικό.

Ωρα 16:40 Οι κυανέρυθροι χρωστούν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ωστόσο μετά τη νίκη τους κόντρα στον Πανθρακικό θέλουν να μη φύγουν με άδεια χέρια από τη Θράκη. Μακριά από την Πλατεία ο απολογισμός του Πανιωνίου είναι τραγικός, αφού σε 10 αγώνες έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία, έχοντας 9 ήττες.

Ωρα 16:45 Πάμε στις συνθέσεις, για την Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους: Κυριακίδη, Κομεσίδη, Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Λουσέρο, Σολτάνι, Καπετάνος.

Ωρα 16:48 Για τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρατάσει τους: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Φούντας, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Γιάννου.

Ωρα 16:52 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι: Ζαρόπουλος, Γκομσί, Μπαξεβανίδης, Βάλτερ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Μπέλιτς.

Ωρα 16:55 Στον πα΄γκο για τον Πανιώνιο είναι οι: Γιαννακόπουλος, Χατζηϊσαίας, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Σιώπης, Πάνος.

Ωρα 17:00 Στο γήπεδο βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης. Θυμηθείτε τον λόγο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:07 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος απο την Ηλεία, με βοηθούς τους Ευθυμιάδη(Πιερία) και Χαρίσση(Γρεβενά), τέταρτος είναι ο Ανδρέας Παππάς απο την Αθήνα.

Ωρα 17:12 Στο γήπεδο και ο τεχνικός διευθυντής της Καλλονής Προκόπης Καρτάλης, μια και η Ξάνθη είναι η επόμενη αντίπαλος της ομάδας της Λέσβου.

1′ Έναρξη του αγώνα

11′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι στον Δημήτρη Κομεσίδη της Ξάνθης.

12′ Γκολ για τον Πανιώνιο. Απίστευτο γκολ για τον Πανιώνιο με τον Μπακασέτα να πιάνει ενα εκπληκτικό σουτ με το αριστερό παο την γωνία της μεγάλης περιοχής της Ξάνθης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδης. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 0-1

20′ Έχει μπει πάρα πολύ καλά ο Πανιώνιος που είναι πολύ επιθετικός, έχοντας πέρα απο το γκολ ακόμη δύο καλές στιγμές με τα σουτ του Γιάννου και του Φούντα.

25΄Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Μπαξεβανίδη να περνά στην θέση του Κομεσίδη.

34΄Πρώτη κίτρινή για παίκτη του Πανιωνίου, στον Μπουμάλ

40‘ Καλύτερη η Ξάνθη στα τελευταία 15’ λεπτά, με τους Θρακιώτες ωστόσο να δυσκολεύονται να φτάσουν στην αντίπαλη εστία.

43′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ισοφαρίζει η Ξάνθη με σουτ του Παντελή Καπετάνου μέσα στην περιοχή. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1

44′ Κίτρινη κάρτα στον Γιάννου για διαμαρτυρία.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1

Μπήκε πολύ νωθρά η Ξάνθη και το πλήρωσε, με τον Πανιώνιο να παίρνει το προβάδισμα με ένα τρομερό τέρμα του Μπακασέτα στο 12′. Απο το 25′ και μετά η Ξάνθη πήρε τα ηνία του αγώνα έδειξε να ξυπνάει και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με το τέρμα του Παντελή Καπετάνου στο 43′. Ο Καπετάνος με αυτό το τέρμα έφτασε τα 8.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους στα Πηγάδια. Με την Ξάνθη να πραγματοποιεί την δεύτερη αλλαγή της με τον Βάλτερ να περνά στην θέση του Κλέιτον.

65′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Κολοβό να περνά στην θέση του Μπακασέτα.

67‘ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Βασιλακάκη να περνά στην θέση του Παπαστεριανού.

77′ Πολύ ανιαρό παιχνίδι, χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Πανιώνιο να στέκεται καλύτερα.

78′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Ιμπαγάσα να περνά στην θέση του Φούντα

86′ Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου..

87‘ Τρίτη αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Μασούρα να περνά στην θέση του Μπουμάλ

90′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο με τον Γιάννου να βγαίνει απέναντι στον Κυριακίδη που θα τον νικήσει,

90+1′ Κίτρινη κάρτα για τον Ρισβάνη.

90+3′ Τέλος αγώνα στα Πηγάδια. Τελικό αποτέλεσμα: Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1

Σε λίγο περισσότερα…