Απεβίωσε ο θρυλικός “Τζιλάριας” των γηπέδων της Αλεξανδρούπολης

Απεβίωσε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης ένας παλιός αγαπητός Αλεξανδρουπολίτης και των γηπέδων της πρωτεύουσας του Έβρου, ο Στέλιος Καραγιαννίδης ο γνωστός “Τζιλάριας”. 

Ο Στέλιος έτρεφε απεριόριστη αγάπη για την ομάδα του, τον Εθνικό, και ήταν από τους πλέον γνώριμους φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου “Φώτης Κοσμάς” τις δεκαετίες του ’70- ΄80- ΄90. Ήταν αυτός που σε κάθε αγώνα της ομάδος έδινε τον ρυθμό και τον παλμό καθώς η φωνή του ήταν η πιο δυνατή που πέρασε ποτέ από το γήπεδο της πόλης, με απίστευτους αυτοσχεδιασμούς.

“Η οικογένεια του Εθνικού, φτώχυνε κι αυτή”, επισημαίνει το oldalexandroupoli, από το οποίο προέρχονται και οι δύο φωτογραφίες του θρυλικού “Τζιλάρια”. 

Η καλή ιστοσελίδα επισημαίνει: “Όσοι είχαν την τιμή και την χαρά να τον γνωρίζουν ήξεραν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο, καλοπροαίρετο και φιλότιμο άνθρωπο που ήξερε να αγωνίζεται και να αντιμετωπίζει με χαμόγελο κάθε δυσκολία. Για πάνω από δέκα χρόνια έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια. Παρόλαυτά δεν έπαψε να ελπίζει και να χαμογελάει. Πριν από 8 χρόνια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Τελικά, πριν από λίγες ημέρες, ο οργανισμός του απέρριψε το μόσχευμα και κατέληξε σήμερα”.