Χωρίς Μπέρτο αλλα με πίστη για νέο τρίποντο η Ξάνθη

Με τις απουσίες των Καρυπίδη, Ράνου και του Μανώλη Μπέρτου, που την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής και στον αγώνα κυπέλλου αλλά και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό., ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στις 17:5(live, ThrakiSportS).

Ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε η προπόνηση της Τρίτης για τη Skoda Ξάνθη. Στις 11:30 προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις τελευταίες ασκήσεις τους πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Πανιώνιο. Οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Ο Ρουμάνος προπονητής μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής και οι οποίοι είναι οι: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κλέιτον, Βάλτερ, Καπετάνος, Σολτάνι, Μπέλιτς.