Στον Πανιώνιο από τον ΠΑΟΚ ο Ποζατζίδης που δεν παίζει με Ξάνθη!

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Στέλιου Ποζατζίδη προχώρησε την Δεύτερα (02/02) η ΠΑΕ Πανιώνιος και πιθανότατα ο νεαρός μπακ θα αγωνιστεί στα Πηγάδια εναντίον της Ξάνθης. Ωστόσο δε μετέχει στην αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη που ήδη βρίσκεται στη Ξάνθη για τον αγώνα πρωταθλήματος της Τετάρτης (4/2) με την τοπική ομάδα.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν δέχθηκε την πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά» να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου με τη μορφή δανεισμού. Ο Πανιώνιος του έκανε πρόταση για τριετές συμβόλαιο κι αυτός την έκανε αποδεκτή, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί τη Δευτέρα (02/02) η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ  ζήτησε δύο πράγματα για να συναινέσει στην μετακίνηση του 19χρονου παίκτη. Το πρώτο είναι το 25% σε περίπτωση μεταπώλησης και το δεύτερο να μπει όρος ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016  ο «Δικέφαλος» έχει το δικαίωμα να καταβάλει 150.000 ευρώ στον Πανιώνιο και να τον πάρει πίσω.

Η σχετική ανακοίνωση της κυανέρυθρης ΠΑΕ:
“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Ποζατζίδη. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, αριστεροπόδαρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών”.

Έτοιμος για το ματς με την Ξάνθη είναι ο Πανιώνιος που βρίσκεται στη Θράκη από την παραμονή του αγώνα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έτσι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού ο Ιμπαγάσα ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν.

Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Σιώπης, Οικονόμου, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Γκέζος, Μασούρας, Μπακασέτας, Γιάννου, Κόρμπος, Καθάριος.

Επίσης ο Πανιώνιος προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Λευτέρη Αστρά και Στέφανο Ευαγγέλου που προέρχονται από την Κ20 της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Τέλος η Super League, όρισε το Εργοτέλης  Πανιώνιος να διεξαχθεί τελικά την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου.