Στον Απόλλωνα μετά τη Νίκη ο πρώην πορτιέρο του Πανθρακικού Ταΐρης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στη Football League, που ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, των πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Δημήτρη Ταΐρη και τον Χρήστο Τζιώρα.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές προέρχονται από την ομάδα της Νίκης Βόλου, που πλέον έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ταΐρης,  διαθέτει εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ και παραστάσεις από ομάδες όπως η Νίκη Βόλου, ο Τηλυκράτης αλλά και ο Πανθρακικός. Πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα «κυανόλευκων», αν και στην ισοπαλία της Δευτέρας με την ΑΕΚ δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ο Τζιώρας αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και είναι ιδανική λύση για την ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχία», καθώς φημίζεται για την ευκολία του στο σκοράρισμα. Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ταΐρη. Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1989, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 1. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τηλυκράτη, Πανθρακικό και Νίκη Βόλου».
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζιώρα. Γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1988, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 66. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πολύκαστρο, ΠΑΣ Φλώρινας, Κοζάνη, Παναργειακό, Βατανιακό και Νίκη Βόλου».