Στην Ξάνθη ο Γκαγκάτσης ως… αντίπαλος του Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΣ!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην Ξάνθη βρίσκεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσία του στην πόλη μόνο τυχαία δεν είναι και έχει να κάνει με τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που έχουν προγραμματιστεί το απόγευμα της Πέμπτης (5/2).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μαθαίνει το ThrakiSportS, η ομάδα του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Πανίδη… προσέλαβε ως νομικό σύμβουλο τον κ. Γκαγκάτση, προκειμένου με την εμπειρία αλλά και τις νομικές γνώσεις του από τέτοιες διαδικασίες να την βοηθήσει στις εναπομείνασες μέρες μέχρι την εκλογική διαδικασία. 

Ως γνωστόν αντίπαλος του Πανίδη στις εκλογές είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, του οποίου ο Γκαγκάτσης μέχρι και λίγες μέρες πριν τις εκλογές στην ΕΠΟ πρόβαλε ως αντίπαλον δέος αλλά τελικά επέλεξε να μην κατέβει ως υποψήφιος. Τελικά, αυτό που δεν έγινε στις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ φέρεται να γίνεται σε αυτές τις ΕΠΣ Ξάνθης, φέρνοντας αντιμέτωπους εμμέσως πλην σαφώς τους κ.κ. Γκιρτζίκη και Γκαγκάτση.

Υπενθυμίζεται ότι Γκιρτζίκης και Γκαγκάτσης έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί στην ΕΠΟ, με τον ξανθιώτη παράγοντα να διορίζεται ως ταμίας της Ομοσπονδίας την περίοδο που ο κ. Γκαγκάτσης είχε εκλεγεί πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Γκαγκάτσης είχε βάλει υποψηφιότητα και στις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ, όπου και ηττήθηκε από τον Γιώργο Σαρρή.

Επισήμως έχει επιστρέψει στην δικηγορία και με αυτήν την ιδιότητα φέρεται να παρέχει νομικές συμβουλές στην ομάδα του υποψηφίου προέδρου Γ. Πανίδη και τον ίδιο τον υποψήφιο πρόεδρο.