Σκληρή δήλωση της Έλενας Δούκα-Σαμαρά για την “ανήθικη συμπεριφορά” του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Σε μια σκληρή δήλωση κατά της διοίκησης του Εθνικού προχώρησε η σύζυγος του Νίκου Σαμαρά, Έλενα Δούκα, μετά την δημοσιοποίηση λεπτομερειών της δικαστικής κόντρας που έχει ξεσπάσει με αφορμή τα χρήματα που οφείλονταν στον “αετό του Έβρου” από το σωματείο της Αλεξανδρούπολης από την περίοδο που αγωνίστηκε στην ομάδα και τα οποία εξακολουθούν να μην έχουν εξοφληθεί προς την οικογένεια του αποθανόντος αθλητή-σύμβολο του ελληνικού βόλεϊ.

 

Αναλυτικά η δήλωσή της, μέσω του facebook, που έρχεται ως συνέχεια του μπαράζ των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών:

Το σωματείο του Εθνικού συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον ανήθικο τρόπο στην οικογένεια του Νίκου Σαμαρα (στη χήρα κ στο ανήλικο τέκνο). Μετα απο 2 χρονιά από το θάνατο του και 4 χρόνια από την απόφαση που τους είχε κοινοποιηθεί από τον ίδιο τον αθλητή θυμήθηκαν να κάνουν ανακοπή.

Τα σχόλια τα αφήνω σε σας τώρα λοιπόν θα βγει όλη η αλήθεια.

Εγώ θα υπερασπιστώ το σύζυγό μου και τη μνήμη του για μια ακόμη φορά, που οι κύριοι αυτοί δεν τίμησαν ποτέ με έργα, παρά μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων όταν κρεμούσαν τη φανέλα του με το 9 στο γήπεδο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Εύλογη απορία μου οι νέοι αθλητές πως θα υπερασπίζονται τον εαυτό τους στο μέλλον όταν δεν υπάρχει ίχνος ντροπής απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει φύγει;“.