Photos: Η σούπερ σέξι και “Άξια” βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης από την Καλλονή

Γράφει ο Κουτσοballης

Η Άξια Άνδρεαδάκη είναι επίσημα η βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού για το 2015. Γεννήθηκε στη Χίο και μεγάλωσε στην Καλλονή της Λέσβου (ναι, ναι, την περιοχή όπου έχει την βάση της η ομώνυμη ομάδα με την οποία παίζει ο Πανθρακικός την Πέμπτη και η Ξάνθη την ερχόμενη Δευτέρα). Καλλονή όνομα και πράγμα δηλαδή!

Έζησε μέχρι τα δέκα της χρόνια εκεί και μετά μαζί με τη μητέρα της πήγαν στην Αθήνα. Όνειρο της παιδικό ήταν να γίνει νηπιαγωγός, φιλόλογος, ψυχολόγος, τραγουδίστρια και… δημοσιογράφος. Μάλιστα, φοίτησε δύο χρόνια στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Παράλληλα έκανε και μαθήματα μόντελινγκ.

Τελικά κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να επικρατήσει στον χώρο του μόντελινγκ και να γίνει γρήγορα γνωστή. Η πρώτη συμμετοχή σε καλλιστεία ήρθε για την πανέμορφη Άξια το 2003. «Άξια», της είπαν οι κριτές και την ανακήρυξαν Β’ Μις Ελλάς.

Ύστερα από λίγους μήνες ταξίδεψε στην Κίνα εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss World, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. Στη Eurovιsion του 2006, που διεξήχθη στην Αθήνα, εμφανιζόταν σε πολλά από τα βίντεο που προλόγιζαν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια.

Όπως έγραψε η Espresso, είχε μακροχρόνια σχέση με έναν επιχειρηματία από τη Μυτιλήνη και στη συνέχεια κυκλοφορούσε συχνά-πυκνά με τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά. Μετά οργίασαν οι φήμες πως η φιλική σχέση που είχε χρόνια με τον Χρήστο Κωστή εξελίχθηκε σε ερωτική.

Παράλληλα, απασχόλησε την επικαιρότητα και με άλλη σχέση της με ποδοσφαιριστή. Όπως διαβάζουμε σε προ πενταετίας δημοσίευμα του http://www.leoforos.gr, η Άξια Ανδρεαδάκη φέρεται να είχε σχέση με τον τότε μέσο του Παναθηναϊκού Σωτήρη Νίνη!

Παρόλο που φέρεται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα να έχει «πράσινα αισθήματα», έχει πρωταγωνιστήσει και σε «κόκκινα». Μόλις πέρυσι είχε αφιέρωμα στην… καριέρα της το http://www.redvoice.gr, όπου χαρακτηρίζεται ως «σκανδαλιάρικο κορίτσι» και υπάρχει αναφορά και σε ένα περιστατικό που προφανώς θέλει να ξεχάσει.

Βλέπετε, το όνομα της ακούστηκε έντονα στις ειδήσεις και στις φυλλάδες  αφού συνελήφθη πριν κάτι χρόνια από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών μέσα σε πανάκριβο αυτοκίνητο με 25 γραμμάρια κοκαΐνης, όπιο, όπλα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τελικά, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το γνωστό μοντέλο αθωώθηκε. «Όλοι ξέρουν τα όργια γίνονται στη σόουμπιζ και σε ποια έκταση βρίσκεται η ανομία και η πλήρης ηθική διαφθορά σε αυτούς τους “λαμπερούς” χώρους», φέρεται να δήλωσε λίγο καιρό μετά. Σε κάθε περίπτωση, ξεπέρασε την περιπέτειά της και ατενίζει με αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον.

Και στο πλαίσιο αυτό, προφανώς, εντάσσεται και η επιλογή της ως βασίλισσας του φετινού (επετειακού) Καρναβαλιού Ξάνθης, που γιορτάζει τα 50 του χρόνια, μισόν αιώνα! Δείτε μερικές από τις πιο «σεμνές» και άκρως αισθησιακές φωτογραφίσεις της νέας βασίλισσας…