Παραδοχή για οικονομικά προβλήματα, αλλά και αισιοδόξία για λύση στον ποδοσφαιρικό Εθνικό

Μετά τη συντριβή από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 1-4 στο “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη, ο Εθνικός και ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Κων/νος Λιάσκος μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το θέμα του προπονητή και τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα εκφράζοντας παράλληλα ότι θα επιλυθούν.

 

Ο κ. Λιάσκος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα των Αμπελοκήπων την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, δήλωσε πως εκμεταλλέυτηκε πλήρως στο α’ ημίχρονο το πλεονέκτημα που της έδωσε ο αέρας, ενώ στο β’ ημίχρονο τα δυο νέα γρήγορα γκολ του Ηρακλή αποπροσανατόλισαν την ομάδα του Εθνικού που δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όπως στόχευσε με την έναρξή του δευτερου ημιχρόνου, ενώ είχε κάποια παράπονα από τη διαιτησία για κάποια μεμονωμένα σφυρίγαματα του διαιτητή. Ταυτόχρονα έδωσε συγχαρητηρία σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια όλης της χρονιάς, δηλώνοντας πως ένα παιχνίδι δεν καταστρέφει όλη τη χρονιά και πως στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Για το θέμα προπονητή  δήλωσε πως η ομάδα έχει υπηρεσιακό προπονητή τον κ. Τσικάκη, πως βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή (τελικά είναι ο Βασίλης Τσιομλεκίδης), και συζητούσε με δυο υποψήφιους που εντός δυο ημερών θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας., όπως και έγινε από την Δευτέρα.

Για την οικονομική κατάσταση του Εθνικού είπε πως το οικονομικό απασχολεί πολύ την ομάδα, δεν θα κρυφτει ομολογόντας πως η ομάδα δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση, η ομάδα χρειάζεται βοήθεια απο φορείς της πόλης, τον κόσμο, αλλά και επιχειρηματίες γιατι παρόλη τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης δεν έχουν την υποστήριξη που θα περίμεναν ενώ χρειάζονται τη βοήθειά τους. Ωστόσο πιστεύει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα.

Και συνέχισε για τα οικονομικά της ομάδας λέγοντας πώς η ομάδα έχει μηνιαίως έξοδα 11-12 χιλιάδες ευρώ και συνδυασμό με την απώλεια του κύριου χορηγού της 7epta7, έχοντας χασούρα περίπου 20 χιλιάδες ευρώ και σε συνδυασμό με την αναμενόμενη στήριξη του κόσμου λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών με λίγα εισητήρια πήγε πίσω τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής και σκόρερ του γκολ της ομάδας Γιώργος Κατρανίτσας μίλησε και αυτός δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα παρόλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι συμπαίκτες του δείχνουν εοπαγγελματίες εντός και εκτός γηπέδου χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Ηρακλή, λέγοντας πως τους βοήθησε και ο αέρας και δεν του πήγε τίποτα καλά στο παιχνίδι.

Σε ερώτηση αν η απουσία προπονητή φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο απάντησε πώς η έλλειψη προπονητή και του κ. Ουσταμπασίδη δεν εμπόδισε την ομάδα την Τετάρτη στη Χαλάστρα να αγωνιστεί καλά με τον Καμπανιακό, ενώ με τους Αμπελόκηπους κυριότερος αντίπαλος ήταν οι καιρικές συνθήκες.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Αμπελοκήπων Κώστας Πολυχρονίδης αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για τη νίκη σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο με άσχημες καιρικές συνθήκες, ευχαρίστησε και την δοιήκηση του Εθνικού για την άπογη φιλοξενία.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και σκόρερ Πολίτης δήλωσε πως η ομάδα έπαιξε με ψυχή και εκμεταλλέυτηκε τον άέρα βάζοντας τέσσερα τέρματα, και τις ευκαιρίες που είχαν. Επίσης ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα του Εθνικού.

Δείτε παρακάτω στο παρακάτω video από το thrakiotis.com δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου.

 

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/ca-GWq4N5hE?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]