Νέο περιπολικό σκάφος αποκτά το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης

Σε όλα αυτά τα δυσάρεστα και αρνητικά συμβαίνουν στον τόπο μας υπάρχει και μία ευχάριστη είδηση. Το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης αποκτά νέο και σύγχρονο περιπολικό σκάφος. Πρόκειται για ένα 25μέτρο περιπολικό το οποίο μπορεί να επιχειρεί σε άσχημες καιρικές συνθήκες και να περιπολεί με δέος τα θαλάσσια σύνορά μας. Ήδη από σήμερα βρίσκονται στον Πειραιά για εκπαίδευση και παραλαβή του νέου σκάφους στελέχη του λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή τους θα επιστρέψουν με το σκάφος στην Αλεξανδρούπολη.

Ο πρόεδρος των Λιμενικών Θράκης Αθανάσιος Ζησίδης μας επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε χαρακτηριστικά:

« Οι δεσμεύσεις που είχαμε πραγματοποιούνται και θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, αλλά ιδιαίτερα τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την βοήθεια που προσφέρει στην περιοχή μας, αλλά και το τεράστιο ενδιαφέρον του για την επάνδρωση με επιχειρησιακά μέσα, ώστε να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να επιτελέσουμε απερίφραστα το έργο μας. Η Θράκη αξίζει να είναι στο επίκεντρο και όχι στο περιθώριο, πιστεύουμε πως κάτι αλλάζει και θέλουμε συνέχεια…».

Ακόμη η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους Βουλευτές της Θράκης για την εκλογή τους επισημαίνοντας μεταξύ άλλων :

« Έχοντας πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας και του εν γένει φόρτου που επωμίζεστε και ελπίζοντας ότι θα σταθείτε αρωγός και θα στηρίξετε με ενεργό τρόπο τις μελλοντικές μας δράσεις και επιδιώξεις, για το καλό των υπηρετούντων στην περιοχή Συναδέλφων και του Λιμενικού Σώματος εν γένει, σας ευχόμαστε επιτυχίες στους στόχους που έχετε θέσει».

 

Πηγή: http://www.faros24.gr