Ανακοίνωσε Στάθη ο Λεβαδειακός αφού πρώτα έπαιξε εναντίον της Ξάνθης!

Ένα σπάνιο περιστατικό συνένη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ξάνθης στην Λιβαδειά. Τον αγώνα ξεκίνησε βασικός με την ομάδα του Λεβαδειακό ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού και μεταγραφικός του στόχος και τον Ιανουάριο, ο Γιάννης Στάθης, αν και δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα της Βοιωτίας.

Στην διάρκεια του αγώνα συγκεκριμένα στο ημίχρονο με την Skoda  Ξάνθη ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τους Θοδωρή Τριποτσέρη και Γιάννη Στάθη. 

Το παράδοξο έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Στάθης πρώτα έπαιξε σε αγώνα του Λεβαδειακού και μετά ανακοινώθηκε από την διοίκηση της νέας του ομάδας.

Και οι δυο παίκτες υπέγραψαν για ενάμιση χρόνο στην ομάδα του Λεβαδειακού και θα ενισχύσουν τους πράσινους στην προσπάθεια τους για παραμονή.

“Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Τριποτσέρη Θεόδωρου και Στάθη Ιωάννη. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Λεβαδειακός με την απόκτηση του Τριποτσέρη και Στάθη, ανακοίνωσε και την απόκτηση του μεξικανού Πουλίδο και του Πελέ ως δανεικού από τον Ολυμπιακό, και ισχυροποιείται αρκετά σε σχέση με τους αντιπάλους του για τη σωτηρία.