Κρατήθηκαν τα δελτία των Κουτσογιάννη και Χαλήλ μετά το μεταξύ τους επεισόδιο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Είναι λογικό στα τοπικά ντέρμπι να υπάρχουν νεύρα, καθώς για λόγους γοήτρου όλοι θέλουν τη νίκη. Όταν όμως ξεφεύγει η κατάσταση όπως συνέβει στο παιχνίδι της Ασπίδας Ξάνθης με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, τότε η ζημιά είναι μεγαλύτερη και έχει αντίκτυπο και στις δύο ομάδες.

Οι Τόλης Κουτσογιάννης και Χαλήλ Καδήρ είχαν 3 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου μία λεκτική ένταση. Ο ένας είπε κάτι, απάντησε ο άλλος και οι διαιτητές τους χρέωσαν από ένα φάουλ κάτω από την ρακέτα που έκανε επίθεση ο ΓΑΣ. Την ώρα όμως που ο διαιτητής πήγαινε να δείξει τα φάουλ ο Χαλήλ επιτέθηκε στον Κουτσογιάννη με μπουνιά, ενοχλημένος που ο παίκτης της Ξάνθης τον έβρισε σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων ήταν κοντά, αφού το επεισόδιο έγινε απέναντι από εκεί που βρισκόμασταν εμείς. Η ένταση συνεχίστηκε για λίγο και κορυφώθηκε τη στιγμή που οι δύο διαιτητές απέβαλλαν τους δύο παίκτες.

Ο πάγκος της Ασπίδας μπήκε μέσα να διαμαρτυρηθεί, καθώς θεώρησε άδικη την αποβολή του Κουτσογιάννη, με τον ίδιο τον παίκτη να είναι εκτός εαυτού τόσο με τους διαιτητές, όσο και με τον Χαλήλ και με τους δύο διαιτητές να διακόπτουν το ματς για δέκα λεπτά, καθώς εκτός από την επίθεση από τον Κουτσογιάννη που προσπαθούσε με λάθος τρόπο να διεκδικήσει το δίκιο του, είχαμε και υβριστικά συνθήματα και από την κερκίδα. Τελικά οι διαιτητές μετά την δεκάλεπτη διακοπή συνέχισαν κανονικά το παιχνίδι, ενώ έγιναν συστάσεις από τους υπεύθυνους της Ασπίδας προς τον κόσμο να διαμαρτύρεται κόσμια και χωρίς να βρίζει.

Φυσικά το συμβάν της αποβολής γράφτηκε με τη λήξη του παιχνιδιού στο Φύλλο Αγώνα, ενώ βάση κανονισμού κρατήθηκαν και τα δελτία των δύο παικτών. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ότι γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα οι δύο παίκτες κινδυνεύουν από απλή σύσταση με πρόστιμο μέχρι και με μία αγωνιστική τιμωρία.