Δηλώσεις Αθανασιάδη και Ροτζέριο Μάρτινς μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκαναν ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης αλλά και ο Ροτζέριο Μάρτινς, που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Πανθρακικού, μετά την ήττα της ομάδας της Κομοτηνής στη Νέα Σμύρνη.

 

Το πρώτο γκολ το δεχτήκαμε γρήγορα, συνεχίσαμε και στο δεύτερο δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον συμπαίκτη μου, όλοι ευθυνόμαστε για αυτήν την φάση. Και το πρώτο και το δεύτερο γκολ ήταν καταστροφικά, μετά ανοίγεσαι, αλλά είχαμε μια ώρα μπροστά μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Υπάρχει αδυναμία στα εκτός έδρας, προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι στα εκτός έδρας παιχνίδια και φαντάζομαι ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα στο μέλλον“, ανέφερε ο γκολκίπερ του Πανθρακικού..

Από την πλευρά του, ο Ροτζέριο Μάρτινς σχολίασε: “Περίμενα διαφορετικό το ντεμπούτο, αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς., Πρώτη φορά μου συνλεβη κάτι τέτοιο, όπως με τη Νίκη Βόλου, αλλά πλέον κοιτάω μπροστά με τον Πανθρακικό για ννα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Πανιώνιος ήθελε τους βαθμούς όπως και εμείς, αλλά καναμε λάθη που δεν έπρεπε και έτσι έβαλε τα γκολ ο Πανιώνιος. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά αλλά σε κάποια σημεία στο παιχνίδι βρήκαμε πατήματα, αλλά δεν φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δε νομίζω πάντως ότι μας δημιουργείται επιπλέον πίεση. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέσα στην Κομοτηνή και σε αυτά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους βαθμούς“.