To pregame του αγώνα Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη (17.15, LIVE, ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ένα δύσκολο παιχνίδι μετά τη μεγάλη πρόκριση μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League δίνει η Skoda Ξάνθη στη Λεβαδειά και έχει στόχο να πετύχει την πρώτης νίκη για το πρωτάθλημα το 2015, απέναντι στον Λεβαδειακό του Σάββα Παντελίδη που και φέτος μάχεται για την παραμονή (Κυριακή 1/2, 17.15, LIVE, ThrakiSportS).

Από αντίθετες κατευθύνσεις προέρχονται Λεβαδειακός και Ξάνθη ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης την Κυριακή (1/2) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Οι Βοιωτοί θέλουν αφενός να αφήσουν πίσω τους την ήττα-αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελλο και αφετέρου να πάρουν το τρίποντο ώστε να… ανασάνουν βαθμολογικά. Στην αντίπερα όχθη, το κλίμα στην Ξάνθη είναι ιδανικό μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο και την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού και οι Θρακιώτες κυνηγούν τη νίκη μετά από έξι αγώνες  ώστε να παραμείνουν κοντά από τις προνομιούχες θέσεις της πρώτης πεντάδας.

Με οδηγό το διπλό της Λεωφόρου, θα αγωνιστεί η Skoda Ξάνθη, στην Λειβαδιά, κόντρα στην τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ξάνθης παρέμεινε στην Αθήνα, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρεια των συνεχόμενων ταξιδιών. Οι ιθύνοντες της ομάδας προτίμησαν να παραμείνουν στην Αθήνα, μετά το αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να μη επιστρέψουν στην Ξάνθη. Για αυτόν τον λόγο ο Λουτσέσκου, πήρε μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές και η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, θα είναι η ίδια ίσως και η ενδεκάδα με τον παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού.
Η αποστολή: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Μπέλιτς, Βάλτερ, Ορφανίδης Π., Καπετάνος.

Από την άλλη, δύσκολη είναι η θέση για τον Σάββα Παντελίδη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την έντονη αμφισβήτηση που δέχεται, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Λεβαδειακού με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Ο τεχνικός των Βοιωτών θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας καθώς αν και οι Κατίδης, Πουλίδο προπονούνται κανονικά μόνο ο πρώτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, από την οποία απουσιάζει και ο τραυματίας Μαχαίρας.

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε στους «εκλεκτούς» του για το παιχνίδι με τη Ξάνθη τους εξής: Στρατηλάτη, Σηφάκη, Τομάς, Πίντερ, Σκέμπη, Κώτσιο, Μάγκα, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Γκόμες, Κατίδη, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Μπουσταμάντε, Σάντσες, Παππά, Γιακουμάκη και Σοτέλο.