Παραιτήθηκε ο Γιάννης Ισπυρλίδης αφήνοντας “σπόντες” για τη διοίκηση της Καβάλας

Την παραίτησή του απ’ την τεχνική ηγεσία της Καβάλας υπέβαλλε ο Κομοτηναίος τεχνικός Γιάννης Ισπυρλίδης μετά τη «γκέλα» των αργοναυτών στο “Ανθή Καραγιάννη” με το Αγιονέρι! Ο Ισπυριλίδης, που έχει στο παρελθόν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε πολλές θρακιώτικες ομάδες, ανάμεσά τους και την Ξάνθη και τον Πανθρακικό, έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τον κόσμο μετά από αυτό το στραβοπάτημα και υπέβαλε την παραίτησή του.

Πλέον η διοίκηση του ΑΟΚ θα κληθεί να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση, ωστόσο οι δηλώσεις του θρακιώτη τεχνικού δεν δείχνουν ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, αφού διευκρίνισε ότι “όταν παραιτούμαστε… παραιτούμαστε” και επιπλέον άφησε αιχμές για ενέργειες (ή καλύτερα μη ενέργειες) της διοίκησης. Λίγο νωρίτερα, ο έμπειρος τεχνικός έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών μετά την απώλεια βαθμών (που έφερε τους αργοναύτες στο -2 απ’ την κορυφή και τον Πανσερραϊκό), με αποτέλεσμα να… ανάψουν και τα αίματα προσωρινά ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του μετά το ματς:
«Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε το σκορ να είναι 5-2, δυστυχώς έληξε 2-2. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με δυο κρύες φάσεις, δεχθήκαμε δυο γκολ. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτή την ισοπαλία και δηλώνω την παραίτηση μου, στη διοίκηση.
Με στεναχωρεί το γεγονός ότι τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια σε ένα τέτοιο παιχνίδι και κυριαρχούν κατά κράτος και υπάρχει αυτή η πίεση από διάφορους παράγοντες, αυτό οδηγεί τον προπονητή να κάνει λάθη. Επομένως ο προπονητής επειδή πιστεύει σε αυτή την ομάδα που έχει παρόν και μέλλον και επειδή αισθάνεται ότι δε μπορεί να τη βοηθήσει άλλο, υποβάλει την παραίτηση του.
Το παιχνίδι σήμερα το έχασε ο… προπονητής. Ο προπονητής δεν αισθάνεται καλά, δε μπορεί να λειτουργήσει όπως αυτός θέλει. Εγώ αγαπώ τον ΑΟΚ και ήρθα να βοηθήσω. Είναι αχάριστο αυτό στο πρόσωπο μου, από κάποια άτομα. Δε μιλάω για τους ανθρώπους της διοίκησης. Υπάρχουν άτομα που δημιουργούν καταστάσεις απέξω. Το πρόβλημα, ίσως να είναι ο Ισπυρλίδης.  Δε μπορώ να λειτουργήσω. Όταν παραιτούμαστε… παραιτούμαστε. Δε μπορούν 4-5 άτομα να χαλάνε τα πάντα. Εδώ ρίχνω τις ευθύνες στη διοίκηση».