LIVE από την Λιβαδειά: Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Καλησπέρα. Να διευκρινίσουμε από την αρχή ότι δεν βρισκόμαστε στην Λιβαδειά αλλά θα παρακολουθούμε την αναμέτρηση από την τηλεόραση της Nova.

Ωρα 16:55  Νωρίτερα υπήρξε πληροφορία ότι ο αγώνας είναι στον… αέρα, ακριβώς εξαιτίας του αέρα. Αλλά όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει κανονικά.

Ωρα 16:59  Πάμε να δούμε τους έντεκα που έχει επιλέξει ο Ραζβαν Λουτσέσκου: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσι, Βάλτερ, Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος, Μπέλιτς.

Ωρα 17:02  Η ενδεκάδα με την οποία ξεκινά το ματς ο Σάββας Παντελίδης: Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Ζιτο, Βούκσεβιτς, Τομας, Σοτέλο, Πίντερ, Μιλοσάβλιεφ, Μιλιάζες, Μπουσταμάντε.

Ωρα 17:07  Εχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες

Ωρα 17:10  Επίσημη είσοδος στον αγωνιστικό χώρο

Ωρα 17:13  Σέντρα στο ματς δυο λεπτά πριν… την ώρα του.

1′  Έναρξη του αγώνα

3′  Πρώτο σουτ στο ματς με τον Κλέιτον να το κάνει και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

4′  Σειρά του Λεβαδειακού να απειλήσει με τον Μιλοσάβλιεφ να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

13′  Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Καλό σουτ από τον Μπουσταμάντε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

17′  Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να πιάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να σταματάει δυστυχώς στο δοκάρι

26′  Νέο σουτ για τον Μπουσταμάντε με τη μπάλα να φεύγει άουτ

27′  Σέντρα-σουτ του Βάλτερ με τη μπάλα να φεύγει άουτ

29′  Γκοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Εξαιρετική η κίνηση του Γκομσί που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 0-1.

31′  Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό να ισοφαρίσει. Ο Σοτέλο βρέθηκε προ κενής εστίας αλλά έστειλε με προβολή την μπάλα στο δοκάρι της Ξάνθης. Ισοφαρίζει τα δοκάρια ο Λεβαδειακός.

39′  Απευθείας κόκκινη στον Ζίτο. Πήγε με τις τάπες και πάτησε αστράγαλο του Καπετάνου, ορθή απόφαση. Αλλάζουν οι αριθμητικές ισορροπίες και αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα πλέον η Ξάνθη.

43′  Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα. Από την Ξάνθη έχουν ακόμα κιτρινιστεί Κλέιτον και Μπαλούφο.

45′  Ωραία πάσα του Βίντερμε τον Βούκσεβιτς όμως να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

45+1′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 0-1

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Ο Παπαστεριανός παίρνει τη θέση του Φλίσκα

48′ Γκολ για τον Λεβαδειακό. Ο Μιλιάζες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Κλέιτον και μετά στρώθηκε στον Βούκσεβιτς που με προβολή έφερε το ματς στα ίσια. Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-1.

55′ Εχει ισορροπήσει το ματς ο Λεβαδειακός, αν και θυμίζουμε ότι παίζει με παίκτη λιγότερο. Πιέζει πάντως η Ξάνθη προσπαθώντας να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

57′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Λουσέρο παίρνει τη θέση του Βάλτερ

59′ Γκοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Παντελής Καπετάνος ο σκόρερ, δίνει ξανά στην Ξάνθη κεφάλι στο σκορ. Πολύ όμορφο γκολ, με τον Βασιλακάκη να παίρνει ωραία την μπάλα και να γυρίζει στον Καπετάνο που με κοντινό σουτ έκανε το Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-1.

63′ Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ωραία επέμβαση του Κυριακίδη σε φάουλ του Μιλιάζες

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Μπουσταμάντε να εκτελεί από μακριά το φάουλ και τον Κυριακίδη να διώχνει εξαιρερικά σε κόρνερ

70′ Κίτρινη στον Λουσέρο. Και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, έξω ο Καπετάνος, μέσα ο Σολτάνι

72′ Κίτρινη στον Σολτάνι με το που μπήκε στον αγώνα

73′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Κατίδης παίρνει τη θέση του Σοτέλο

79′ Επικίνδυνο φάουλ του Μπουσταμάντε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ

85′  Εχει πέσει ο ρυθμός τα τελευταία λεπτά, αυτός που πιέζει και έχει κατοχή είναι ο Λεβαδειακός, αν και με παίκτη περισσότερο

88′ Επικίνδυνο φάουλ του Μιλιάζες με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+4′ Τέλος του αγώνα στην Λιβαδειά. Μεγάλη νίκη για την Ξάνθη, η πρώτη της στο πρωτάθλημα μέσα στο 2015 που έρχεται μετά από το μεγάλο διπλό και την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στον Λεβαδειακό. Τελικό αποτέλεσμα: Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-2.

Αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ και δηλώσεις σε λίγο…